به گزارش خوبان ، محققان دریافتند افرادی که روزانه سه ورقه گوشت فرآوری شده (بیکن) میخورند با افزایش ۲۰ درصدی ریسک ابتلاء به سرطان روده روبرو هستند.
در این مطالعه حدود ۵۰۰ هزار مرد و زن بریتانیایی در رده سنی ۴۰ تا ۶۹ سال به مدت میانگین ۵.۷ سال تحت نظر بودند.
در طول این مدت ۲۶۰۹ نفر مبتلا به سرطان روده شدند.
محققان مشاهده کردند به ازای هر ۱۰ هزار نفر در مطالعه که روزانه ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده میخوردند، ۴۰ نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شدند. این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم، به ۴۸ نفر افزایش یافت.
طبق دستورالعمل فعلی خدمات بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده نباید بیش از ۷۰ گرم در روز باشد.
انتهای پیام/۹۹۹
هیئت امناء آستان امامزاده حسن (ع) خمام به عنوان چند هیئت امناء برتر گــیلان معرفی شد
درخشش پومسه روهای خمامی در لیگ استان
حریق یک باب خانه متروکه مهار شد
۲ کیلومتر روستای چاپارخانه و اسلام محله امروز از زباله پاکسازی شد
معین مرسلی قهرمان مسابقات شطرنج نوجوانان زیر ۱۶ سال خمام شد