به گزارش خوبان؛ طاهر حلاجیان محقق پژوهشکده کشاورزی هسته ای سازمان انرژی اتمی در مراسم رونمایی رقم جدید برنج طاهر گفت : کشت آزمایشی این رقم برنج از سال ۱۳۸۷ با همکاری پژوهشکده کشاورزی هسته ای و موسسه تحقیقات برنج کشور در گیلان آغاز شد.
وی با بیان اینکه رقم برنج طاهر در مقابل خشکی و کم آبی مقاوم است افزود : برای تولید این برنج، از روش جهش ژنتیکی یا موتاسیون استفاده شده و به هیچ وجه دستکاری ژنتیکی نشده است.
محقق پژوهشکده کشاورزی هسته ای سازمان انرژی اتمی گفت : کشت آزمایشی رقم طاهر که از نژاد رقم طارم محلی به پایان رسید ، از سال زراعی آینده به عنوان رقم جدید برنج برای کشت انبوه بین شالیکاران ترویج می شود.
علی اکبر عبادی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات برنج کشور گفت : رقم برنج طاهر ۲ هفته زودتر از رقم های محلی برداشت می شود و در ۳۰ روز پایانی مراحل رشد نسبت به کم آبی و خشکسالی مقاوم است
وی افزود : خوشه های برنج طاهر هم ۳۰ سانتی متر کوتاهتر از برنج های محلی است.
معاون موسسه تحقیقات برنج کشور گفت : بر اساس تحقیقات علمی کیفیت پخت و عطر این رقم مشابه رقم طارم محلی است
عبادی افزود : امسال رقم جدید برنج طاهر در ۱۰ هزار متر مربع از شالیزارهای سه منطقه آستانه اشرفیه، لنگرود و لشت نشا کشت شد.
انتهای پیام/
هیئت امناء آستان امامزاده حسن (ع) خمام به عنوان چند هیئت امناء برتر گــیلان معرفی شد
درخشش پومسه روهای خمامی در لیگ استان
حریق یک باب خانه متروکه مهار شد
۲ کیلومتر روستای چاپارخانه و اسلام محله امروز از زباله پاکسازی شد
معین مرسلی قهرمان مسابقات شطرنج نوجوانان زیر ۱۶ سال خمام شد