به گزارش خوبان، پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بیان کرد: در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزهداران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نانهای سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نانهای سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند.
وی افزود: این نانها به دلیل داشتن فیبر فراوان میتوانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد.
این متخصص بیان کرد: یکی از مشکلات شایع روزهداران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده میشود یبوست است که مصرف این نانها و میوههای دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات میتواند در کاهش آن موثر باشد.
انتهای پیام/ 87
پور رمضانعلی قهرمان مسابقات بین الملی شطرنج فرانسه شد
«حسن آدمیت»رسماً به عنوان فرماندار خمام منصوب شد
جام حذفی فوتبال؛ رستگاری ملوان در دقیقه ۱۱۹
بازگشت سپاهان مقابل ملوان در دیداری هیجان انگیز/ قوی سپید کم آورد
سوارکاران خمامی در رقابتهای استانی به ۱مدال طلا و ۲ نقره و ۱ برنز رسیدند