به گزارش خوبان، پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بیان کرد: در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزهداران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نانهای سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نانهای سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند.
وی افزود: این نانها به دلیل داشتن فیبر فراوان میتوانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد.
این متخصص بیان کرد: یکی از مشکلات شایع روزهداران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده میشود یبوست است که مصرف این نانها و میوههای دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات میتواند در کاهش آن موثر باشد.
انتهای پیام/ 87
شمشیرباز گیلانی با تیم ملی سهمیه المپیک گرفت
بازار خمام در آستانه نوروز
هیئت امناء آستان امامزاده حسن (ع) خمام به عنوان چند هیئت امناء برتر گــیلان معرفی شد
درخشش پومسه روهای خمامی در لیگ استان
حریق یک باب خانه متروکه مهار شد