به گزارش خوبان، حسن علیدوستی متخصص داخلی و تغذیه با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان می دهد مصرف شیر در کاهش بوی نامطبوع سیر که ناشی از سولفور است نقش بسیار موثری دارد.
وی گفت: همچنین بررسی های دیگر نشان داد که چربی شیر نیز در این زمینه نقش اساسی دارد، بنابر این شیر پر چرب در مقایسه با شیر کم چرب نتیجه بهتری در از بین بردن بوی بد سیر خواهد داشت.
این متخصص اظهار داشت: محققان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که می توان با مصرف عسل، جعفری و کاهو پس از خوردن سیر تا حد زیادی بوی نامطبوع آن را در بازدم کاهش داد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/ع
دادمهر کریمی مقام نخست جشنواره شنای آبهای آزاد کشور را کسب کرد
تیم فوتبال داماش گیلان از مس سونگون عبور کرد
عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهای شهر خمام آغاز شد
پاکسازی ساحل جفرود بالا از زباله تا افتتاح خانه هلال در روستای لات
لوله گذاری خط انتقال آب شرب در روستاهای اشکیک و مصر دشت