به گزارش خوبان خبر ؛ مدیر هماهنگی و ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی گیلان گفت: طرح ارتقای سلامت محصول برنج با روش مدیریت تلفیقی ICM با همکاری موسسه تحقیقات برنج کشور، مدیریت زراعت، مدیریت حفظ نباتات و مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اجرا می شود.
حمید منشی زاده در جلسه برنامه تولید برنج به روش تلفیقی ICM با اشاره به اهمیت اساسی محصول برنج ،افزود: این محصول به عنوان غذای اصلی مردم ایران از یکسو و مصرف بی رویه نهاده های شیمیای از سوی دیگر نگرانی های مختلفی از قبیل افرایش هزینه تولید،از بین رفتن دشمنان طبیعی ،کاهش تنوع زیستی و خطرات زیست محیطی را در جامعه ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه توجه به وجود متغیر های مختلف در تولید برنج ،افزایش سطح زیرکشت در شالیزارهای شمال امکان پذیر نبوده است،تصریح کرد: ارتقای سلامت محصول برنج به روش مدیریت تلفیقیICM فرصتی ارزشمند جهت توسعه کشاورزی پایدار در زیست بوم شالیرار می باشد.
مدیر هماهنگی و ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان خاطرنشان کرد:طرح ICM در استانهای گیلان, مازندران و گلستان به مساحت ۵۰۰۰ هکتار اجرا خواهد شد که ۱۰۰۰ هکتار آن، در استان گیلان و در شهرستانهای رشت، فومن، شفت، صومعه سرا، خمام، انزلی و آستانه اشرفیه اجرا خواهد شد.
نظری ثبت نشده است