به گزارش خوبان: دکتر سیده طاهره شهیدی گفت: در نظارت بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی توسط اکیپهای بازرسی انجام و در صورت برخورد با موارد غیر بهداشتی برخورد قانونی صورت می پذیرد.در این راستا طی بازدید از مراکز عرضه آبزیان(ماهی)توسط این شبکه مقدار 75 کیلو ماهی فاسد جمع آوری و معدوم شد.
دکتر شهیدی در ادامه گفت: ماهی تازه دارای قوام محکم بوده و فلس های آن به راحتی از بدن جدا نمی شود. چشم ها شفاف بوده و تما م حفره چشم را پوشانده سرپوش آبششی به بدن چسبیده و آبشش ها مرطوب،درخشنده،صورتی یا قرمز می باشد.گوشت ماهی محکم و واجد خاصیت ارتجاعی بوده پس از فشار با انگشت سریعاً به حالت اول خود برمی گردد. بوی ماهی ملایم و مطلوب بوده وماهی تازه هیچگونه بوی تند یا بوی ترشیدگی ندارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/49
دادمهر کریمی مقام نخست جشنواره شنای آبهای آزاد کشور را کسب کرد
تیم فوتبال داماش گیلان از مس سونگون عبور کرد
عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهای شهر خمام آغاز شد
پاکسازی ساحل جفرود بالا از زباله تا افتتاح خانه هلال در روستای لات
لوله گذاری خط انتقال آب شرب در روستاهای اشکیک و مصر دشت