به گزارش خوبان به نقل از ایسنا: مسعود نصیری با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، گفت: افرادی که کمبود برخی از مواد معدنی و ویتامینها را دارند بهتر است در این روزهای باقی مانده تا ماه رمضان این کمبود را جبران کنند.
وی توصیه کرد: در روزهای باقیمانده تا ماه رمضان افراد صبح زودتر از خواب بیدار شوند و حجم غذاهای مصرفی در وعدههای غذایی خود را کم کنند.
این کارشناس تغذیه در ادامه به نکات تغذیهای که باید در ماه رمضان رعایت شود اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازهای بدن خصوصا در این ایام آب است که لازم است فرد نیمی از آب مورد نیاز خود را با مصرف مستقیم آب و نیم دیگر آن را با مصرف سبزیجات تازه در وعدههای شام و سحری تامین کند.
نصیری حذف وعده سحر را زمینه ساز چاقی و اضافه وزن دانست و تصریح کرد: زمانی که فرد گرسنه میماند پروتئینهای بدن وی میسوزد و بعد از آن که در وعدههای افطار و شام غذای زیاد می خورد چربی جایگزین پروتئینهای مفید بدن میشود.
وی افزود: می توان در وعده سحر از غذاهای مختلف از جمله ماکارونی، برنج و خورش، برنج و کباب و … استفاده کرد، اما نباید بلافاصله بعد از غذا به خواب رفت.
به گفته این کارشناس تغذیه، اذان مغرب آغاز مسابقه خوردن نیست و نباید افراد بلافاصله با معدهای که چند ساعت خالی بوده شروع به خوردن غذاهای سنگین کنند.
نصیری خاطرنشان کرد: روزه را میتوان با نوشیدنی ولرم از جمله آب جوش، چای و شیر و همچنین یک خوراکی شیرین از جمله خرما و موز افطار کرد.
وی زمان مصرف شام را یک ساعت بعد از افطار دانست و افزود: شام هم باید بسیار سبک و حتی رژیمی باشد و از یک تکه مرغ و سبزیجات پخته استفاده شود.
این کارشناس تغذیه اظهار کرد: یک ساعت بعد از شام نیز می توان وعده آخر شب که شامل میوه و سبزیجات است را صرف کرد.
نصیری یادآور شد: معمولا رژیمهای غذایی نادرست در ماه رمضان میتواند اضافه وزن را در پی داشته باشد و توصیه میشود افراد برای پیشگیری از چاقی، رژیم مناسبی در این ایام داشته باشند.
انتهای پیام/
عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهای شهر خمام آغاز شد
پاکسازی ساحل جفرود بالا از زباله تا افتتاح خانه هلال در روستای لات
لوله گذاری خط انتقال آب شرب در روستاهای اشکیک و مصر دشت
شایان شنوا در مسابقات اسب سواری گیلان به مقام دوم رسید
پوریا اقدام از عنوان قهرمانی خود در مسابقات شطرنج بهارنارنج کومله لنگرود دفاع کرد