کد خبر: 32218 - تاریخ: چهارشنبه، 14 آگوست 2013 - 18:59

این نوشیدنی بوی نامطبوع سیر را کاهش می دهد

نوشیدن یک لیوان شیر پس از مصرف سیر در کاهش بوی نامطبوع آن نقش موثری دارد.

به گزارش خوبان، حسن علیدوستی متخصص داخلی و تغذیه با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان می دهد مصرف شیر در کاهش بوی نامطبوع سیر که ناشی از سولفور است نقش بسیار موثری دارد.

وی گفت: همچنین بررسی های دیگر نشان داد که چربی شیر نیز در این زمینه نقش اساسی دارد، بنابر این شیر پر چرب در مقایسه با شیر کم چرب نتیجه بهتری در از بین بردن بوی بد سیر خواهد داشت.

این متخصص اظهار داشت: محققان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که می توان با مصرف عسل، جعفری و کاهو پس از خوردن سیر تا حد زیادی بوی نامطبوع آن را در بازدم کاهش داد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/ع


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads