به گزارش خوبان، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: هم اکنون حدود ۱۵۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت حدود ۳۰۰ هزارتن فرآوری در این استان در دست ساخت است.
قاسم جوادزاده مقتدر ، اظهار داشت: هم اکنون پیشرفت فیزیکی این واحدها افزون بر ۴۰ درصد است.
وی با بیان اینکه بیش از دو هزار واحد صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان با ظرفیت فرآوری یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن در حال فعالیت است، خاطر نشان کرد: گیلان به لحاظ تعداد پروانه های بهره برداری صنایع تبدیلی و غذایی رتبه اول کشوری و از نظر ظرفیت فرآوری رتبه چهارم را دارد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان ظرفیت اشتغال این واحدها را ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: در این بخش رتبه دوم کشوری را داریم.
وی یادآور شد: یک هزار و ۴۰۰ کارخانه برنجکوبی، ۱۴۸ کارخانه چای، ۸۸ سردخانه نگهداری مواد غذایی، بیش از ۷۰ واحد فرآوری زیتون، ۲۲ واحد خوراک دام و طیور و ۲۰ واحد فرآوری لبنیات از جمله واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی استان گیلان هستند.
جوادزاده یکی از بهترین روش های توسعه اشتغال و افزایش درآمدهای غیر کشاورزی در مناطق روستایی را ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و غذایی عنوان و بیان کرد : صنایع تبدیلی و تکمیلی، موثرترین راهکار برای کاهش حجم ضایعات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان با بیان اینکه طی یک دهه اخبر ۵۵۰ واحد از صنایع تبدیلی و غذایی اصلاح، تجهیز و نوسازی شده، خاطر نشان کرد: اصلاح، تجهیز و نوسازی سایر واحدها نیز در دستور کار است که سالانه به طور متوسط حدود ۳۰ واحد اصلاح می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه استان گیلان حدود ۵ . ۳ درصد تولید کشاورزی را به خود اختصاص داده، اظهار داشت: حدود ۲۰ محصول کشاورزی خاص این استان تولید می شود که عمدتا در صنایع غذایی و تبدیلی به فرآوری می رسد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام
نظری ثبت نشده است