به گزارش خوبان، قاسم جوادزاده با بیان اینکه در گیلان ۱۴۲۵ واحد شالیکوبی وجود دارد که تاکنون ۴۷۰ واحد از این شالیکوبی ها به روزرسانی شده اند، گفت: نوسازی این واحدهای شالیکوبی موجب شده است که ضایعات برنج گیلان شش درصد کاهش یابد.
وی افزود: نوسازی واحدهای شالیکوبی موجب می شود که از ضایعات برنج استان کاسته شود و امسال نوسازی های این واحدها ۳۰هزار تن برنج استان را از چرخه ضایعات خارج کرده است.
جوادزاده ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، امسال برنامه داشتیم ۲۷ واحد شالیکوبی نوسازی شوند که تاکنون این هدف در ۲۵ واحد محقق شده است و تا قبل از پایان سال همه واحدهای شالیکوبی نوسازی خواهند شد.
مدیر امور صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه افزایش واحدهای فراوری برنج یکی از راهکارهایی است که ارزش افزوده تولید این محصول را به برنجکاری بر می گرداند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه واحد فرواری برنج در استان در حال فعالیت است و تقاضای راه اندازی چنین واحدهایی در گیلان رو به افزایش است.
وی افزود: برای اینکه ارزش افزوده بیشتری از تولید برنج به شالیکاران برسد باید زنجیره برنج در استان تولید شود و هم اکنون ۱۳زنجیره برنج در حال شکل گیری است.
جوادزاده تصریح کرد: زنجیره برنج موجب رصد برنج از کاشت تا فروش این محصول می شود و در مجموع کمک خواهد تا برنج با کیفیت تر با قیمت مناسب تری به دست مصرف کننده برسد.
وی گفت: زنجیره برنج موجب برندسازی های معتبر و کاهش اختلال برنج گیلان خواهد شد و ما پیگیر هستیم تا تحقق این زنجیره در استان هر چه سریعتر اجرایی شود.
انتهای پیام
دادمهر کریمی مقام نخست جشنواره شنای آبهای آزاد کشور را کسب کرد
تیم فوتبال داماش گیلان از مس سونگون عبور کرد
عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهای شهر خمام آغاز شد
پاکسازی ساحل جفرود بالا از زباله تا افتتاح خانه هلال در روستای لات
لوله گذاری خط انتقال آب شرب در روستاهای اشکیک و مصر دشت