به گزارش خوبان: دکتر سیده طاهره شهیدی گفت: در نظارت بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی توسط اکیپهای بازرسی انجام و در صورت برخورد با موارد غیر بهداشتی برخورد قانونی صورت می پذیرد.در این راستا طی بازدید از مراکز عرضه آبزیان(ماهی)توسط این شبکه مقدار 75 کیلو ماهی فاسد جمع آوری و معدوم شد.
دکتر شهیدی در ادامه گفت: ماهی تازه دارای قوام محکم بوده و فلس های آن به راحتی از بدن جدا نمی شود. چشم ها شفاف بوده و تما م حفره چشم را پوشانده سرپوش آبششی به بدن چسبیده و آبشش ها مرطوب،درخشنده،صورتی یا قرمز می باشد.گوشت ماهی محکم و واجد خاصیت ارتجاعی بوده پس از فشار با انگشت سریعاً به حالت اول خود برمی گردد. بوی ماهی ملایم و مطلوب بوده وماهی تازه هیچگونه بوی تند یا بوی ترشیدگی ندارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/49
تیم فوتبال ملوان در بندرانزلی مقابل هوادار متوقف شد
قصور و کوتاهی برخی مسئولان در حادثه امامزاده ابراهیم شفت محرز است
۱۵۰۰ متر مربع از معابر روستای کویشا آسفالت شد
سمفونی ایلجار در فصل کشت و کار شالیزارهای خمام
پور رمضانعلی قهرمان مسابقات بین الملی شطرنج فرانسه شد