به گزارش خوبان: دکتر فریده عطار عضو هیأت علمی دانشگاه گیاه شناسی دانشگاه تهران گفت: زنجبیل در بدن گرما تولید میکند و مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج میکند.
وی در ادامه گفت: استفاده از چای زنجبیل هضم غذا را آسان میکند و اثرات سودمندی در رفع تهوع دارد همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی و گلودرد و آنفولانزا به کار میرود. از دیگر خواص آن میتوان به بهبود گرفتگیها و دردهای عضلانی، جوان کننده پوست، رفع ماشین گرفتگی و از پوست در برابر سرمای زمستان محافظت میکند.
وی در پایان افزود: چربیهای ضروری موجود در این ماده غذایی باعث میشود جریان خون در بدن افزایش یابد و این به بهبود دردهای عضلانی و رفع خستگی عضلانی که از آن کار کشیدهاید، میشود.
برای تهیه چای زنجبیل آب را جوش بیاورید. ورقه زنجبیل را به آن اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا بمانند بعد از صافی رد کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
قصور و کوتاهی برخی مسئولان در حادثه امامزاده ابراهیم شفت محرز است
۱۵۰۰ متر مربع از معابر روستای کویشا آسفالت شد
سمفونی ایلجار در فصل کشت و کار شالیزارهای خمام
پور رمضانعلی قهرمان مسابقات بین الملی شطرنج فرانسه شد
«حسن آدمیت»رسماً به عنوان فرماندار خمام منصوب شد