به گزارش خوبان، فرهاد دلقپوش در کارگروه شورای آرد و نان استان گیلان با تأکید بر رعایت الزامات کیفی و بهداشتی در پختن نان در نانواییها اظهار داشت: کوتاهی و قصور در کیفیت نان که قوت غالب مردم است بههیچ بهانهای پذیرفته نیست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: به مشکلات و زحمات مختلف پخت نان و نانوایان واقع هستیم ولی با توجه به جمیع جهاد، باید رعایت امانتداری و شیوه صحیح بهداشت در نانواییها بهدرستی انجام گیرد و در این زمینه با هیچ واحدی تعارف نداریم.
دلقپوش به سفر احتمالی مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی کشور به استان گیلان در هفتههای آینده خبر داد و افزود: برخی اقدامات به پشتیبانی ملی از حوزه آرد و نان برمیگردد که لازم است در جهت بهبود وضعیت با ارائه دلایل متقن در حضور این مقام کشوری، پیگیری و رفع شود.
رئیس سازمان صمت گیلان تصریح کرد: انتظار این است که کیفیت فعلی نان به حد مطلوب برسد و متأسفانه اغلب نانهایی که پخته میشوند فقط در کنار تنور نانوایی بهصورت داغ قابلیت مصرف دارند که این اصلا در شأن یک استان گردشگرپذیر و توریستی نیست.
دلقپوش نظارت بر رعایت نظافت، موازین بهداشتی و جلوگیری از تعطیلی خودسرانه نانوایان را جز وظایف اتحادیههای مربوطه برشمرد و گفت: اگر در این خصوص هرگونه کوتاهی مشاهده شود از طریق کمیسیون نظارت بهشدت با این واحدها برخورد خواهیم کرد.
وی پس از ارائه نظرات اعضای کارگروه شورای آرد و نان بیان کرد: دوگانهسوز کردن سوخت نانوایان با توجه به قطع مکرر گاز و برق در استان در اولویت است و در این راستا مصوب شده که بانک عامل با پرداخت تسهیلات، زمینه حمایت از این برنامه را بهعنوان یک تکلیف سرعت ببخشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان افزود: پس از این به افراد فاقد پروانه کسب، هیچ خدماتی ارائه نخواهد شد و سهمیههای این واحدها قطع و نانوایانی که کیفیت پخت را رعایت نمیکنند و خودسرانه اقدام به تعطیلی در برخی از روزها میکنند نیز سهمیه آنان کسر خواهد شد.
انتهای پیام/۶۱۸/ی
سمفونی ایلجار در فصل کشت و کار شالیزارهای خمام
پور رمضانعلی قهرمان مسابقات بین الملی شطرنج فرانسه شد
«حسن آدمیت»رسماً به عنوان فرماندار خمام منصوب شد
جام حذفی فوتبال؛ رستگاری ملوان در دقیقه ۱۱۹
بازگشت سپاهان مقابل ملوان در دیداری هیجان انگیز/ قوی سپید کم آورد