به گزارش خوبان خبر به نقل از تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجاییها در بازار مسکن، بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتیکه موجر موافق این کار باشد.
در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استانها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.
از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن بهصورت قرضالحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت میشود.
مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانوادههایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر میشوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر داراییهای مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.
به گزارش تسنیم، طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرحهای نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.
سیداحمد خادمیان در اینباره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبتنام کردهاند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدهاند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانکها معرفی شدهاند و بانکها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کردهاند.
وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانکها پرداخت تسهیلات را به معرفیشدگان سرعت بدهند.
نظری ثبت نشده است