به گزارش خوبان : پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی که حاوی کلسیم، پتاسیم، منیزیم باشد و خانوادهی لبنیات در کاهش فشار خون نقش به سزایی دارند. سبزیجات مهمترین منبع حاوی کلروفیل هستند علی الخصوص میوههایی نظیر موز، طالبی، انجیر و خربزه که جزء میوههای تابستانی و منابع غنی محسوب میشوند و در کاهش فشار خون نقش تاثیرگذاری دارد.
وی افزود: افراد باید از غذاهای حاوی سدیم بسیار مانند نمک و خوراکیهای شور مزه پرهیز کنند چرا که با هدف خوراکیهای سدیم دار میزان فشار خون به مراتب افزایش می یابد.
وی اذعان داشت: چیپس، پفک، خیارشور، غذاهای کنسروی از جمله خوراکیهای شور مزه هستند که برای مبتلایان به فشار خون مضر است.
انتهای پیام/81
بازگشت سپاهان مقابل ملوان در دیداری هیجان انگیز/ قوی سپید کم آورد
سوارکاران خمامی در رقابتهای استانی به ۱مدال طلا و ۲ نقره و ۱ برنز رسیدند
مهدی رحیمی به مدال برنز رسید
قضاوت مرنضی نوروزی در مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی
دست فروشان شهر چوکام ساماندهی شدند | انتقال بازار هفتگی به مکان های جدید