کد خبر: 65478 - تاریخ: چهارشنبه، 19 نوامبر 2014 - 23:04

فرصتی جدید برای عقده گشایی نسبت به مردم ایران؛

ادعاهای عجیب و غریب BBC در خصوص تشییع مرتضی پاشایی + فیلم

شبکه بی بی سی فارسی با پوشش خاص تشییع مرتضی پاشایی، در چند دقیقه چند ادعای بی دلیل مطرح کرده است که از بی هوادار بودن پاشایی تا غمگین بودن شیعیان را در بر می گرفت.

به گزارش خوبان به نقل از جام نیوز،  بی بی سی فارسی (BBCPERSIAN) که کوچکترین فرصتی را برای برنامه سازی علیه مردم ایران از دست نمی دهد این بار مراسم تشییع یک خواننده محبوب را بهانه ای برای ابراز مخالفت با جمهوری اسلامی و مذهب مردم ایران قرار داد.

nf00392075-3

مرحوم مرتضی پاشایی سی ساله، هنرمند جوان محبوبی بود که صبح جمعه درگذشت و هوادارانش روز گذشته برایش سنگ تمام گذاشتند و مراسم تشییع باشکوهی برگزار کردند. وی که در طول حیات کوتاهش سه آلبوم منتشر کرده بود با تیتراژ برنامه پربیننده “ماه عسل” که در ماه مبارک رمضان پخش می شود، به اوج محبوبیت رسید.

پس از فوت این خواننده محبوب، شبکه بی بی سی در تماس با شخصی که مدعی بود از تهران تماس گرفته، تلاش نمود تجمعات هواداران این خواننده محبوب را سیاسی جلوه دهد!

“شاهد عینی” بی بی سی مدعی شد اکثر کسانی که برای مرتضی پاشایی گریه می کنند و مقابل بیمارستان یا در شهرهای مختلف جمع می شوند اصلا این خواننده و آهنگ هایش را نمی شناسند.

حضور گسترده هواداران مرتضی پاشایی در مراسم تشییع، برنامه سازان شبکه انگلیسی بی بی سی فارسی را به فکر آن انداخت که در برنامه خبری خود بار دیگر به این موضوع بپردازند اما این بار با ادعاهای جدیدی که بخشی از آن ها را مرور می کنیم.

nf00392075-1


تشییع باشکوه مرتضی پاشایی/ بی بی سی: بیشتر مردم او را نمی شناختند!

شبکه بی بی سی فارسی در چند دقیقه به بهانه حضور گسترده مردم در تشییع جنازه مرتضی پاشایی چندین ادعای کذب مطرح کرد:

۱. تعداد زیادی از تجمع کنندگان در تشییع، مرحوم پاشایی را نمی شناختند و برای اعتراض به حکومت آمده بودند.

۲. مردم ایران غمگین هستند و به دلیل همین غمگینی، آهنگ های پاشایی را گوش می کردند.

۳. به اعتقاد شیعه هرکس شکست بخورد پیروز است.

۴. مقایسه عجیب میان درگذشت مرحوم پاشایی و شهادت آیت الله سیدمصطفی خمینی در پیش از انقلاب

نگاهی به این ادعاهای بی بی سی فارسی، سمت و سوی جهت دار این شبکه و بهره برداری و سوءاستفاده آن ها از یک مراسم تشییع در ایران را نشان می دهد.

نگاه سیاسی بی بی سی و فضاسازی برای این تشییع در حالی صورت گرفته که خود مرتضی پاشایی شخصیتی موجه داشت، برای صداوسیمای جمهوری اسلامی برنامه اجرا کرده بود و خانواده اش هم مذهبی و انقلابی هستند و پدرش در مراسم تشییع فرزندش روضه خوانی کرده است.

گوینده بخش خبری شبکه دولتی انگلیس که دلش برای فتنه ۸۸ تنگ شده بود، از قول خبرگزاری انگلیسی رویترز گزارش داد که در ۵ سال اخیر -از ۸۸ به اینسو- خیابان های پایتخت ایران هیچگاه شاهد چنین جمعیتی نبوده است.

مدیران شبکه دولتی انگلیس اگر نخواستند راهپیمایی های ۲۲ بهمن و روز قدس را ببینند، اما حضور گسترده مردم در مراسم تشییع آیت الله مهدوی کنی که کمتر از یک ماه قبل برگزار شد را حتما دیده اند.

چرا بی بی سی از کنار حضور گسترده مردم در تشییع آیت الله مهدوی کنی به راحتی می گذرد؟

“امین بزرگیان” کارشناس بی بی سی با عنوان “نویسنده و پژوهشگر اجتماعی” مردم ایران را در یک دهه اخیر غمگین خواند و مدعی شد: «اگر ذائقه موسیقائی یک دهه اخیر مردم ایران را نگاه کنید، همه از شعر و فرم یکسانی برخوردارند و پرشنونده‎ترین موزیک ها، شعرهای غم انگیز و خیلی پر زجر هستند و فرم ثابتی دارند که خیلی غمگینانه است.»

وی وقتی با مقایسه یک دهه اخیر با آهنگ های غمگین پیش از انقلاب مواجه شد، به شیعه حمله کرد و در ادعایی عجیب گفت: «فرهنگ ما فرهنگی است که یک المان [عنصر] مهمش شیعه گری است. در واقع کسی که شکست بخورد، برنده است[!] این روحیه شیعه گری و روحیه غمگینانه دلایل اجتماعی قوی دارد.»

امین بزرگیان همراه با سکوت مجری بی بی سی برای ادعایش هیچ دلیل ارائه نکرد و نگفت که اولا شیعه نه تنها مخالفتی با شادی ندارد بلکه اهل بیت(ع) آن را توصیه کرده اند و ثانیا به اعتقاد شیعه اگر از موضع حق در مقابل ظلم بایستی و شکست ظاهری بخوری، این عین پیروزی است؛ نه اینکه “هرکس شکست بخورد، برنده است!”

کارشناس بی بی سی در ادامه توهین هایش به مردم ایران افزود: «چند سال اخیر، روایت اصلی روایت غمگینانه بوده است. سال ۲۰۱۳ مؤسسه گالوپ تحقیقی ارائه کرد که در آن گفته شده ایران دومین کشور غمگین و ناشاد دنیاست!»

اوج اظهارات بزرگیان زمانی بود که با این سؤال مجری بی بی سی مواجه شد: «چقدر نقش رسانه های اجتماعی را در این حضور عمومی مردم مهم می بینید؟ چون خیلی ها می گویند بسیاری که به خیابان آمدند قبلا او [پاشایی] را نمی شناختند.»

کارشناس بی بی سی در مقایسه ای عجیب و بدون آنکه جوابش ارتباطی به سؤال مجری داشته باشد، گفت: «اگر یادتان باشد انقلاب اسلامی ایران از مرگ [شهادت] آقای مصطفی خمینی شروع شد. اولین تجمع در تهران برگزار شد و بعد در شهرهای مختلف تجمعات مختلفی برگزار شد و در نهایت منجر به انقلاب اسلامی شد. منظورم این است که چیزی در حرکات اجتماعی است که سرایت پیدا می کند. اگر روزی مرگ [آیت الله] مصطفی خمینی باعث این سرایت شد، امروز مرگ آقای پاشایی منجر به سرایت می شود.» [!]

این مقایسه در حالی انجام شد که شهادت آیت الله سیدمصطفی خمینی در سال ۱۳۵۶ شمسی بوده است و با وجود تأثیر عزاداری های مردم در حرکت انقلاب اسلامی، اصل شروع انقلاب از ابتدای دهه چهل بوده است که در این میان حوادثی مانند شهادت سیدمصطفی یا مقاله موهن رشیدی مطلق و… بر آن تأثیر داشته است.

به هر حال آیا این مقایسه خنده دار، دور از ذهن و بی ارتباط با موضوع نیست؟ حضور مردم در تشییع خواننده محبوبشان چه ارتباطی به اظهارات فوق دارد؟!

این شیوه خبررسانی و بهره برداری بی بی سی فارسی که مدیرانش از بیطرفی و حرفه ای بودن سخن می گویند، جای تأمل جدی دارد.

آیا مردم ایران غمگین تر از مردم دیگر کشورها هستند؟ آیا مردم ایران تنها موسیقی غمگین گوش می دهند؟ آیا مردم دیگر کشورها موسیقی، فیلم و کتاب غمگین گوش نمی دهند، نمی بینند و نمی خوانند؟ چه کسی گفته است که شیعه به شکست و ناراحتی مردم توصیه کرده است؟ و…

اینها ادعاهایی هستند که بی بی سی فارسی تنها در چند دقیقه و به بهانه مراسم تشییع یک هنرمند مطرح کرده است.

به همین دلیل است که می گوییم شبکه بی بی سی و مدیرانش -که حقوق‌بگیر وزارت خارجه انگلیس هستند- کوچکترین فرصت را برای عقده گشایی نسبت به مردم ایران، اسلام و شیعه از دست نمی دهند.

انتهای پیام/87
اخبار مرتبط:

مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads