به گزارش خوبان به نقل از تریبون مستضعفین: روزنامه همشهری امروز رپرتاژ آگهی برند صهیونیستی «نستله» را با عنوان سرمایهگذاری نسته در ایران در صفحه ۱۴ خود منتشر کرد.
تبلیغات این برند صهیونیستی در حالی در روزنامه همشهری منتشر گردیده است که پس از جنگ ۵۱ روزه غزه گروههای مدافع حقوق بشر و ضد صهیونیست در نقاط مختلف جهان فعالیتهای گستردهای را در جهت تحریم کالاهای صهیونیستی سامان دادهاند تا با حامیان اقتصادی این رژیم کودککش مقابله کنند. کمپانی نستله از معروفترین برندهایی است که در لیست تحریم این گروهها قراردارد.
در متن این رپرتاژ آگهی آمده است:
شرکت نستله در سال ۱۳۷۴ تاسیس شد و فعالیت خود را پس از اخذ مجوز سرمایهگذاری از هیات وزیران در ۱۸ شهریور ماه ۱۳۸۰ آغاز کرد. متخصصان شرکت نستله سوییس یکی از بزرگترین سرمایهگذاران خارجی در حوزه مواد غذایی در ایران، به نوسازی یکی از کارخانههای تولید غذای کمکی کودک پرداختند و سپس ساخت کارخانه شیرخشک اطفال را آغاز کردند. این کارخانه که در قزوین واقع شده مطابق با استانداردهای روز دنیا ساخته شده و آخرین متدهای پیشرفته را در خط تولید خود به کار میبرد.
به این ترتیب غذای کمکی کودک با برند cerelac در سال ۱۳۸۲ و شیرخشک اطفال با برند NAN در سال ۱۳۸۶ با نشان ساخت ایران وارد بازار شدند. در این میال سالهای ۸۳ تا ۸۶ این شرکت محصولات خوشنام بینالمللی چون قهوه فوری NESCAFE پودر همراه قهوه CAFFE MATE سوپ های آماده و عصارههای MAGGI و صبحانههای غلهای CORN FLAKES, CHOCAPIC, NESQUIK, FITNESS را به صورت رسمی وارد ایران کرد.
در سال ۸۷ شرکت نستله سرمایه گذاری خود را در ایران با نوسازی کارخانه صنایع آب معدنی آناهیتا پلور گسترش داد و آب آشامیدنی NESTLE PURELIFE را با کیفیت عالی از چشمه پلور در اختیار مصرفکنندگان گذاشت هم زمان پودر شکلات NESQUIK به بازار معرفی شد و NESTLE PRODESSIONAL بیز به عنوان کسب و کاری که پوشش رستورانها کافیشاپها، فرودگاهها و مراکز عمده را با در اختیار قراردادن ماشینهای فروش قهوه به عهده دارد راهاندازی شد.
در سال ۸۸ شکلات محبوب KITKAT وارد بازار ایران شدو در سالهای ۸۹ و ۹۰ نستله به ترتیب موفق به تولید شیرخشک NAN3 و GUIGOZ و عرضه آن به بازار شدو نستله در سال ۹۲ مجددا سرمایه گذاری خود را در ایران افزایش داد و در اواخر سال ساخت واحد جدیدی برای تولید پودر کاکائو NESQUIK و بسته بندی قهوه فوری NESCAFE MICES در کارخانه قزون آغاز شد.
برنامههای نستله برای توسعه سرمایهگذاری در ایران همچنان ادامه دارد.
چرا کمپانی نستله را صیهونیستی میدانیم؟
* نستله یک کمپانی تغذیه بینالمللی است که در سال ۱۸۶۶ میلادی در سوییس توسط هانری نستله تأسیس شد و اکنون در ۱۰۰ کشور جهان، ۳۵۰ شعبه دارد.
* محصولات غذایی نسکافه، سرلاک، مگی، کافی میت، آب معدنی و … از جمله تولیدات این شرکت در سطح جهانی است.
* نستله در سال ۱۹۹۸ میلادی، جایزه جوبیلی (Jubilee Award) را از دست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، دریافت کرد. این جایزه به بزرگترین شرکتهای تأمین کننده اقتصاد اسرائیل اعطا می شود.
* نستله در سال ۲۰۰۰ میلادی، مبلغ ۶/۱۴ میلیون دلار به صندوق غرامت هلوکاست واریز کرده است. بیانیه رسمی این پرداخت در پایگاه اینترنتی این شرکت موجود است.
* اکنون نستله بیش از چهار هزار پرسنل در بیش از ۱۰ شعبه اصلی در سرزمینهای اشغالی دارد که یکی از مهمترین شعب آن، در شهرک صهیونیستی سدیروت (واقع در مناطق اشغالی نوار غزه) به مساحت ۷۰۰ متر مربع میباشد.
* شرکت نستله، مالک بیش از نیمی از سهام شرکت اسرائیلی Osem (از بزرگترین شرکتهای غذایی اسرائیل) است.
* مدیرعامل شرکت نستله از میهمانان ویژه محفل سالانه سران فراماسونری و صهیونیسم بین الملل است و امسال نیز “پیتر برابک لتما” مدیرعامل این شرکت در سوئیس نیز در گردهمایی بیلدربرگ که از ۹ تا ۱۲ ژوئن (پنجشنبه ۱۹ تا یکشنبه ۲۲ خرداد ۹۰) در هتل “سورتا هاوس” در “سنت موریتز” سوئیس برگزار شد، به علت خدماتی که به رژیم اسرائیل ارائه کرده است به عنوان میهمان ویژه حضور یافت.
* آمریکا سالانه ۲۴ میلیون دلار را به ازای سرمایهگذاری در اسرائیل به این شرکت اعطا میکند.
* نام شرکت نستله به دلیل ارتباط وثیق اقتصادی با رژیم صهیونیستی، در لیست معتبرترین نهادهای بینالمللی تحریم اسرائیل موجود است و تاکنون در نقاط مختلف جهان این شرکت توسط گروههای مختلف مسلمان و غیرمسلمان، به دلیل کمک به رژیم صهیونیستی تحریم شده است.
* از جمله نهادهای معتبر جهانی که این شرکت را در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تحریم کردهاند، یکی از بزرگترین اتحادیههای تجاری اروپا (UNSOIN) و یک نهاد مسیحی عمده به نام Christian Aid هستند که هر دو غیر مسلمان هستند.
* گروهها و نهادهای اسلامی مختلف نیز از چند سال پیش (پس از آغاز انتفاضه دوم) نستله را در لیست تحریم خود قرار دادهاند.
دهها گروه اسلامی در اروپا و آمریکا به منظور تحریم شرکتهای صهیونیستی، سایت اختصاصی اینترنتی تاسیس کردهاند که در لیست اکثر آنها نام شرکت نستله موجود است.
* از جمله نهادهای بینالمللی تحریم کننده نستله، اتحادیه عربی تحریم اسرائیل است که پس از تحریم این شرکت با واکنش شدید مدیرعامل نستله مواجه شد.
* در سال گذشته، جمعی از دانشجویان لبنانی، با حضور فعالان بینالمللی بایکوت اسرائیل از کشورهای اروپایی، تجمعی در برابر دانشگاه بیروت به منظور اعلام تحریم این شرکت داشتند.
* نستله در ایران عملاً فعالیتهای خود را از سال ۲۰۰۱ با خرید امکانات تولیدی موجود از یک شرکت داخلی (در محمدیه قزوین) با تولید نسکافه، کافی میت، مگی و … آغاز کرد.
* نستله فعالیتهای تبلیغی خود را طی مدت تأسیس خود به تدریج افزایش داده است؛ از خودروهای ویژه تبلیغاتی توزیع محصولات تا عرضه رایگان برخی محصولات در برخی محافل و مجالس فرهنگی مانند جشنواره فیلم فجر، آگهیهای روزنامهها، بیلبوردها، دانشگاهها، اتوبوسها و …
* شرکت نستله در اسفند سال ۱۳۸۴، اقدام به برگزاری یک جشن و مسابقه بزرگ سراسری در ایران نموده است و برندگان این مسابقه به تور کشور سوئیس فرستاده است.
* رئیس نستله ایران یک غیرایرانی است.
“آقای پیتر برابک(Peter Brabeck)، رئیس شرکت نستله، در سال ۱۹۹۸ میلادی، جایزه جوبیلی (Jubilee award) را از دست بنیامین نتانیاهو در جشن پنجاهمین سالگرد تأسیس این غده سرطانی دریافت کرد. نام وی در لیست منتشرشده توسط (Website Virtual Israel) در ۱۴ اکتبر ۱۹۹۸ میلادی در بخش صنایع غذایی دیده میشود که صحت این لیست توسط کمیسیون حقوق بشر اسلامی (Islamic Human Rights Commision) به تأیید رسیده است. قابل توجه اینکه جایزه جوبیلی، جایزهای است که رژیم اشغالگر قدس به اشخاص یا سازمانهایی که به منظور توسعه اقتصادی این رژیم در خاک فلسطین اشغالی سرمایهگذاری میکنند، پرداخت میکند، که سهم نستله از این جایزه ۲۴درصد از ۵/۶ میلیون دلار کمکهای اسرائیل به شرکتهای حامی اقتصادی این رژیم در سال است.”
این شرکت سرمایهگذاری در فلسطین اشغالی را در سال ۱۹۹۵ میلادی با خرید ۱۰ درصد سهام شرکت تولید محصولات غذایی در اسرائیل (Osem) آغاز کرد. دو سال بعد سهام خود را با هزینه ۱۴۰ میلیون دلار از ۱۰درصد به ۵۰.۱درصد افزایش داد. در سال ۲۰۰۲ میلادی طی قراردادی، مشمول معافیت مالیاتی رژیم غاصب صهیونیستی شد. همچنین این شرکت در سال ۲۰۰۰ میلادی ملیونها دلار برای توسعه مراکز تحقیقات (R&D) خود در اسرائیل سرمایهگذاری کرد. شرکت اوسم در سال ۲۰۰۱ میلادی حدود ۴۶۰ میلیون دلار فروش داشته است که ۱۵ درصد آن از صادرات بوده است.
شرکت اصلی نستله اکنون در سرزمینهای اشغالی در شهرک سدیروت است. شهرکی که در شمال غزه ساخته شده است. نیمی از یهودیان این شهرک ظرف ۱۰ سال اخیر به این منطقه مهاجرت کرده اند. نستله در شهرک سدیروت شرکتی به مساحت ۷۰۰ مترمربع احداث کرده و قرار است مرکز تحقیقاتی با زیربنای هزار و ۷۰۰ مترمربع در همانجا تأسیس نماید. به طور کلی این شرکت در مناطق اشغالی چهار هزار کارمند داشته و در مناطق مختلف اسرائیل ۱۱ شعبه دارد که همگی در مناطق اشغال شده قرار دارد.
همچنین شرکت نستله در سال ۲۰۰۰ میلادی مبلغ ۶/۱۴ میلیون دلار به صندوق غرامت هولوکاست واریز کرده است. لازم به یادآوری نیست که این صندوق که مبتنی بر افسانهای دروغین است یکی از منابع تأمین مالی رژیم صهیونیستی برای ادامه حیات خود است.
به اعلام اتاق بازرگانی سوییس، یکی از مهمترین شیوههای موفقیت که توسط نستله ارائه شده، این است که مصلحت هر شرکتی در دنیا در این است که به تجارت و بهرهبرداری در اسرائیل بپردازد. تلاشهای این شرکت و صادرات محصولات تولیدی آن در سرزمینهای اقتصادی در اوج زمان انتفاضه، رژیم جنایتکار صهیونیستی را از محاصره اقتصادی نجات داد. علاوه بر این این شرکت با انجام اقدامات خیریه برای شهرکنشینان اشغالگر یهودی، باعث ایجاد حس زندگی بهتر برای آنان گردیده است. لذا آنان را به ماندن در سرزمینهای اشغالی امیدوار کرده است.
حال به صحبتهای پیتر برابک باز میگردیم؛ این شرکت بر زندگی بسیاری تأثیرگذار است ولی چگونه میتواند ادعای تأثیرگذاری مثبت بر زندگی انسانها داشته باشد و حال آنکه به دلیل حمایتش از ظلم اسرائیل، مورد تحریم گروههای آزاده بسیاری در سراسر جهان واقع شده است.
البته این سوای شایعات و حقایقی است که سخن از تأثیرات منفی این شرکت از بعد فنی و تولیدات میگویند؛
“در سال ۱۹۷۷ بود که نستله به خاطر توزیع گمراه کننده شیر خشک به جای شیر مادر ، در معرض تحریم جهانی قرار گرفت؛ دلیل آن واضح بود. شیر خشک موجب بیماری شیرخوار میشد چراکه مواد مختلف طبیعی را که در شیر مادر یافت میشود دارا نبود، ونیز بخاطر قیمت بالای آن، مادران ناگزیر آن را با آب بیش از اندازه مخلوط میکردند، که این امر سبب سوءتغذیه طفل شیرخوار میگردید.
علاوه بر این، آبی که جهت مخلوط کردن آن استفاده میشود، در بسیاری از نقاط جهان آب غیر مناسب برای نوشیدن است. در ضمن اگر مادر دائماً به طفل خود شیر خشک بدهد، شیر او خشک خواهد شد؛ و این در حالی بود که نستله، مقدار زیادی از این شیر خشکها را- با رویکردی تبلیغاتی -در بیمارستانها به طور رایگان توزیع کرده بود و در نتیجه بسیاری از کودکان از لذت مکیدن پستان مادر محروم و دچار سوء تغذیه شده بودند.
پس از چنین ماجرایی در سال ۱۹۸۴ میلادی گروههای خواهان تحریم نستله، این شرکت را مجبور کردند تا تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی از تبلیغات فریب آمیز (چون افزودن نوشته شیر مادر بر جعبه شیر خشک) برای تولید شیر خشک بپرهیزد. اما در ۱۹۸۸ میلادی دوباره وضع به حالت قبل بازگست.
وزارت بهداشت و درمان ایران نیز، بیش از حدود ۲۰ سال پیش هیچگونه مجوزی برای واردات محصولات شیر خشک تولیدی نستله صادر نکرده است و محصول این شرکت به شکل غیر قانونی وارد کشور میشده است.”
“همچنین به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری فرانسه گروه طرفدار محیط زیست “صلح سبز” از شرکت غذایی نستله خواسته است از حق ثبت یک نوع قهوه تراریخته و سایر مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی صرفنظر کند. بر طبق این گزارش، این گروه طرفدار محیط زیست در آستانه نشست عمومی سالانه شرکت نستله، با انتشار بیانیهای این درخواست را داشته است. در این بیانیه خطر چنین پروانههای ثبتی بر اقتصاد، بومشناسی (اکولوژی) و سلامت، غیر قابل قبول بیان شده است.
صلح سبز افزوده است: با این حال پروانه ثبت نشان میدهد نستله، همچنان به دلایل اقتصادی به دنبال مهندسی ژنتیک است و در تلاش است کنترل کامل تولید غذا را به دست گیرد.”
بر اساس گزارشی که نشریهی فوربس در اردیبهشت ۱۳۸۳ به نقل از سازمان جهانی کار منتشر کرد، نستله برای تولید شکلات از کارگران خردسال استفاده می کند. در بررسی های بعدی مشخص شد بیش از ۲۵۰ هزار کودک آفریقایی در مزارع این شرکت در غرب آفریقا کار می کنند.
همچنین برخی نشریات خبری را منتشر کردند که: “هزاران کودک چینی بر اثر مصرف شیر خشک «نستله» بیمار شدهاند. مقامات بهداشتی چین، اعلام کردهاند که بر اساس استانداردهای بهداشتی این کشور، میزان مجاز ید موجود در هر ۱۰۰ گرم شیر خشک برای شیرخواران، ۲۰ تا ۱۵۰ میکروگرم است؛ در حالیکه در شیر خشکهای شرکت مذکور بیش از ۱۵۰ میکروگرم ید موجود بوده است که مصرف آن منجر به ورم غدهی تیروئید خواهد شد. بر همین اساس، شرکت نستله، از دولت و مردم چین عذرخواهی کرده است!”
نستله کودکان را میکشد!
این شعاری بود که ۳۰ سال پیش سوییس را تکان داد و از خواب بیدار کرد. خجالتآور بود که نهایتاً نستله فقط علیه پدید آورندگان این شعار شکایت کرد و سعی نمود که صدای مخالفان را در گلو خفه کند. دنیا واکنش بزرگی به این محاکمه نشان داد و خطرات سودجویی از طریق غذای مصنوعی نوزادان، جواب خود را با بحث و جنجال مردم گرفت.
عواقب عمدهفروشی شیر خشک نوزادان و خطر بیماری ناشی از آن اولین بار ۷۰ سال پیش به آگاهی عموم مردم رسید. “The Baby Killer” خبری را منتشر کرد که بر اساس حقایقی از تحقیقات در افریقا استوار بود و با کمک مثالها و عکسهایی متأثر کننده عواقب منفی احتمالی این محصولات را ارائه کرده بود. این خبر مکرراً به چاپ رسید و به زبانهای مختلف ترجمه شد.
در همان سال گروهی کاری از سوئیس به نام “Dritte Welt Bern” به ترجمه آلمانی این مقاله همت گمارد و آن را با تیتری نو و تحریک کننده – نستله کودکان را میکشد!- به چاپ رساند. این گروه در مقدمه متذکر شده بود که علیرغم واکنش غیر اخلاقی نستله، خود را ملزم میداند که توجه عموم مردم سوئیس- سرزمین مادری نستله- را به نتایج این تحقیقات معطوف کند.
از جمله سیاست های مهم دیگر این شرکت برای توسعه سودآوری خود، تلاش بارز جهت تغییر الگوی مصرف در مصرف کنندگان می باشد.
فعالیت شرکت نستله و سیاست توسعه فروش شیر خشک برای اطفال، یکی از مشهورترین نمونههای نفوذ خارجی در الگوهای مصرف خصوصاً در کشورهای جهان سوم، است . این شرکت برای ترویج فرآوردهای غذایی خود و جایگزین کردن آنها به جای شیر مادر سیاست فعالی را به مرحله اجرا درآورد. برای این منظور روشهای متفاوتی به کار گرفته شده است :
۱ـ توزیع مجانی و غالباً خانه به خانه ی بطریهای شیر و محصولات لبنی (لاکتوژن)
۲ـ اجرای برنامههای تبلیغاتی در بیمارستانها و زایشگاهها. این برنامهها توسط مأموران خاصی موسوم به «پرستاران شیر» صورت میگرفت، این پرستاران یونیفورم سفید میپوشیدند و نتیجتاً به راحتی میشد آنها را با کارکنان بیمارستان اشتباه گرفت.
۳ـ توزیع مجانی کارتهای مربوط به وزن نوزادان با تبلیغ لاکتوژن. جملهای با این مضمون هم در این کارتها نوشته شده بود که مادران تاحد امکان باید کودکان را با شیر خود تغذیه کنند. اما عملاً چند درصد مادران قادر به خواندن این نوشته بودند؟
۴ـ تبلیغات تلفیقی در بیمارستانها و رادیو. در اینجا گفته میشد که مصرف این فرآوردهها، نیرو و قدرت به کودکان میبخشد (برای مثال این دو موضوع درنیجریه اهمیت زیادی دارند). در جامائیکا تبلیغ به این شکل بود: «لاکتوژن باعث نیرومندی و سلامتی است.» یا «انرژی و قدرت می بخشد.»
مصرف شیر خشک همراه با برخی نمادها ، یعنی «نو»، «بهتر» و نظایر آن بود. دکتر تی. ان ملت نلیما در باب آگهی تبلیغاتی که در سال ۱۹۷۴ میلادی به مدت دو سال در رادیوی کشور سیرالئون پخش میشد، مینویسد: «در آگهی، مادر از کودکش میپرسید که آیا لاکتوژن را دوست دارد؟ کودک با خنده شدیدی پاسخ میداد: اوم، اوم… مادرانی که این آگهی را میشنیدند معتقد میشدند که لاکتوژن برای کودکان بهتر از شیر مادر است. اینان نمی دانستند که در این آگهی در واقع یک مونتاژ صداست.
یعنی در آغاز، سؤال مادر از کودک ضبط شده و سپس صدای قهقهه و خنده کودک، که علت آن قطعاً چیز دیگری و احتمالاً همان شیر مادر بود، به آن افزوده شده است.» در حال حاضر شیر خشک در بسیاری از کشورهای جهان سوم مصرف بسیار وسیعی دارد.
خبرگزاری برنا نیز در ۱۰ آبان ۱۳۸۷ در خبری اعلام کرد: “در زمستان سال ۱۳۸۳، صدها پرنده، دام و حیوان خانگی در ونزوئلا مردند. کارشناسان علت مرگ را بیماری کبدی ناشی از مواد غذایی آلوده تشخیص دادند. این مواد غذایی توسط نمایندگی نستله در این کشور توزیع شده بود. مجلس ملی ونزوئلا نستله را مقصر شناخت و آن را به پرداخت غرامت محکوم کرد.”
اینها همه بیانگر گوشهای از عدم تعهد این شرکت در قبال زندگی و ارزشهای انسانی میباشد و نشان میدهد ادعای آقای برابک مبنی بر تأثیر مثبت این شرکت بر زندگی بشر عوامفریبی و تبلیغات پوچی بیش نیست.
حامیان صهیونیسم: ما تنها نیستیم!
نام شرکت نستله به دلیل این ارتباط وثیق اقتصادی با رژیم صهیونیستی در لیست معتبرترین نهادهای بینالمللی تحریم اسرائیل موجود است؛ و تاکنون در نقاط مختلف جهان، این شرکت توسط گروههای مختلف مسلمان و غیر مسلمان، به دلیل کمک به رژیم صهیونیستی تحریم شده است.
از جمله نهادهای معتبر جهانی که این شرکت را در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تحریم کردهاند، یکی از بزرگترین اتحادیههای تجاری اروپا (UNSION) و یک نهاد مسیحی عمده به نام (Christian Aid) هستند که هر دو غیر مسلمانند. گروهها و نهادهای اسلامی مختلف نیز از چند سال پیش (پس از آغاز انتفاضه دوم) نستله را در لیست تحریم خود قرار دادهاند. دهها گروه اسلامی در اروپا و آمریکا، به منظور تحریم شرکتهای صهیونیستی، سایت تخصصی اینترنتی تأسیس کردهاند که در لیست اکثر آنها نام شرکت نستله موجود است.
از جمله نهادهای بینالمللی دیگر تحریمکننده نستله، اتحادیه عربی تحریم اسرائیل است که پس از تحریم، این شرکت، با واکنش شدید مدیر عامل نستله مواجه شد. پاسخ رسمی شرکت نستله به تهدید تحریم اتحادیه عرب در تیر ماه ۸۵ این بود که: «قصد تسلیم در برابر تحریم کشورهای عربی را نداریم.»
سازمانهای مدافع اعراب در بریتانیا، از جمله سازمانی که (دوستان الاقصی) نامیده میشود، برای تحریم محصولات نستله، به دلیل فعالیت آن در اسرائیل، فراخوان داده بودهاند. اما هیچ کمپانی از جمله کمپانی نستله و اورئال پاریس، فعالیتهایشان را نه به خاطر فراخوانهای قبلی و نه فراخوان اخیر متوقف نکردند.
گاد پروپر، مدیر عامل Osem در این باره میگوید: «نستله تسلیم تحریم نمیشود. این که کسی در سوریه تصمیم به تحریم نستله گرفته باشد، به معنای آن نیست که تأثیری بر شرکت داشته باشد. من مطمئنم که شرکت تسلیم نخواهد شد. این موضوع از پاسخ رسمی شرکت به تحریمها، هویدا است”.
انتهای پیام/
شکست تیم فوتبال اتحاد خمام مقابل شهرداری کلاچای
در برنامه هفتم مسئولیت تصویب طرح هادی به معاونت استانداریها سپرده شده است
برگزاری یادواره ۶۴ شهید والامقام بخش چوکام و نهمین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم حبیب روحی با حضور شهید گمنام
دستگیری عامل شهادت ۳ مامور پلیس آگاهی گیلان
قرارگیری روستاهای خمام در منطقه آزاد فرصت مناسبی برای توسعه اقتصادی است