کد خبر: 57738 - تاریخ: یکشنبه، 17 آگوست 2014 - 10:25

شناسايي نوع چربي در فرآورده هاي لبني كار ساده اي نيست

شناسايي نوع چربي حيواني يا گياهي در فرآورده هاي لبني كار ساده اي نيست.

به گزارش خوبان به نقل از ایسنا: اداره كل استاندارد استان گيلان در خصوص موضوع استفاده از روغن پالم در فرآورده هاي لبني اعلام كرد: در پي برخي اظهارنظرها شیردرخصوص استفاده از روغن گياهي پالم در فرآورده هاي لبني توليد شده در استان، بهره گيري از چربي گياهي در بعضي از فرآورده هاي لبني مانند پنير، شير خشك، بستني و خامه مجاز بوده اما استفاده از روغن پالم طبق ضوابط و معيارهاي استاندارد ملي در شير و ماست پرچرب غيرمجاز است.

هر چند شناسايي نوع چربي حيواني يا گياهي در فرآورده هاي لبني كار ساده اي نيست اما در صورت تشخيص و معرفي واحدهاي لبني متخلف و متقلب از سوي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي گيلان، اين اداره كل سريعا نسبت به تعليق پروانه و برخورد با واحد مذكور اقدام خواهد كرد.

انتهای پیام/


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads