به گزارش خوبان، مریم سجادپور کارشناس علوم تغذیه ، گفت: روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر آثار روحی و معنوی اثرات جسمانی ارزشمند و مفیدی دارد و باید به تغذیه خود در این ماه اهمیت بسیاری داد تا دچار بیماری و ضعف نشوید.
وی افزود: در این ماه مصرف غذاهای سرخ کردنی و چرب را به حداقل برسانید و بیشتر از اقلامی همچون مواد پروتئینی، مواد لبنی، شیر و مواد مغذی سالم استفاده کنید.
وی عنوان کرد: از انواع شیرینی همچون زولبیا و بامیه ها که تنها باعث چاقی و اضافه وزن می شوند کمتر استفاده شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/380
بازگشت سپاهان مقابل ملوان در دیداری هیجان انگیز/ قوی سپید کم آورد
سوارکاران خمامی در رقابتهای استانی به ۱مدال طلا و ۲ نقره و ۱ برنز رسیدند
مهدی رحیمی به مدال برنز رسید
قضاوت مرنضی نوروزی در مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی
دست فروشان شهر چوکام ساماندهی شدند | انتقال بازار هفتگی به مکان های جدید