کد خبر: 27867 - تاریخ: چهارشنبه، 12 ژوئن 2013 - 23:56

تصاویر/ تجمع حامیان محمد باقر قالیباف

خوبان خبر: حامیان محمد باقر قالیباف عصر امروز چهارشنبه در میدان فلسطین تجمع کردند.


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

انتشار یافته:۵

  1. یاران امام زمان
     | 2013/06/13 - 12:43
    پاسخ

    رای ما کسی نیست جز ان مردی که وسط مذاکره با ۵+۱برای نماز اول وقت جلسه را ترک میکند تا دشمنان بفهمند روزگاری که امام حسین در وسط میدان کربلا برای نماز اول وقت شهید گرانقدری راداد تا نمازش یعنی دینش استوار بمانددکتر جلیلی مرید همان شهید کربلاست بی شک لایق ترین هم او میباشد

    • مجتبی
       | 2013/06/13 - 13:12
      پاسخ

      برادر عزیز
      شما میخوای مشکلات اقتصادی رو با نماز اول وقتت حل کنی؟
      قبول دارم نماز اول وقت خواندن از نشانه های خوب بودن یک شخص است…اما دلیل بر اصلح بودنش نیست

  2. نام شما...
     | 2013/06/13 - 13:18
    پاسخ

    جناب دکتر سعید جلیلی حتما فرد متدین، دلسوز، ولایتمدار و صالحی است اما به چند دلیل قطعا نمی‌توان ایشان را بین نامزدهای فعلی اصلح دانست:الف) دغدغه به حق دکتر جلیلی گفتمان انقلاب اسلامی است اما به نظر می‌رسد فهم درستی از ابعاد مختلف این گفتمان ندارند، چرا که گفتمان انقلاب اسلامی گفتمانی جامع و اعم از مقاومت، پیشرفت، عدالت‌طلبی، شکوفایی اقتصادی، رفع معضلات اجتماعی و… است در حالی که ایشان تاکنون تنها بر مقاومت تاکید کرده و برنامه‌ها و مکانیسم‌های اجرایی خود را برای تحقق شکوفایی اقتصادی، رفع معضلات اجتماعی و پیشرفت همه جانبه کشور ارائه نداده‌اند، ضمن اینکه تفسیر ایشان از مقاومت تفسیری تک‌بعدی است. پس در دورانی که تاکید چندباره رهبر معظم انقلاب بر رفع این مسائل برای رسیدن به قله پیشرفت و عدالت است چگونه می‌توان سکان اجرایی کشور را به فردی سپرد که تا پیش‌از ثبت‌نام بارها و بارها برعدم توانایی خود برای مسئولیت اجرایی کشور تاکید کرده و از نداشتن برنامه و تیم اجرایی مناسب سخن‌رانده بود؟

    ب)یکی از کلیدواژه‌های مداوم این روزهای دکتر جلیلی فرصت‌سازی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در کشور است، این در حالی است که در دوران مدیریت ایشان در دبیرخانه شورای امنیت ملی کمترین استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور شده و ظاهرا ایشان استفاده از چند نیروی تازه نفس را مترادف با ظرفیت‌سازی می‌پندارند در حالی که استفاده از نیروهای تازه نفس باید به تکمیل ظرفیت‌های پیشین بینجامد نه آنکه آنها را حذف کند.

    همین مساله در ماجرای مذاکرات هسته‌ای به روشنی هویداست چرا که حلقه تنگ ظرفیت‌های به‌کارگرفته شده توسط ایشان عملا کشور را از حل این مساله باز داشته است. البته اینجا منظور از ظرفیت‌های موجود، جریاناتی که عملکردشان در مذاکرات هسته‌ای منجر به عقب‌نشینی‌های بسیار شد، نیست. پس آیا نباید سراغ افرادی برویم که خارج از این تنگ‌نظری‌ها از تمام توان داخلی به شرط تعهد به نظام استفاده کرد؟

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads