به گزارش خوبان خبر ؛ مهدی رچبی ظهر امروز در آیین برداشت برنج به روش مدیریت تلفیقی (icm) در روستای خواچکین با بیان اینکه این طرح ملی است ، افزود: برنج به روش مدیریت تلفیقی در ۲۰ هکتار از زمین های سید علی موسوی کاشته شده است.
سرپرست کدیرین جهاد کشاورزی خمام هدف اصلی این روش را تولید برنج سالم عنوان کرد و افزود: این روش با کاهش هزینههای تولید و مصرف سموم شیمیایی، همچنین با تأمین امنیت غذایی، به دنبال بهبود عملکرد برداشت برنج است
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در آیین با اشاره به اینکه ICM نگاهی جامع به مدیریت محصول دارد، افزود: حاصلخیزی خاک، مدیریت آفات و بیماریها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علفهای هرز و استفاده از نهادههای کشاورزی مناسب را از جمله ویژگی مورد توجه روش تولید «ICM» است.
صالح محمدی با اشاره به تولید ارقام محلی برنج در استان، عنوان کرد: تولید برنج به روش «ICM» تمرکز بر بازار مصرف دارد، زیرا رویکرد «ICM» حفظ تنوع زیستی در زیست بوم شالیزار با کاهش سموم و نهادههاست.
وی محصول تولید شده به روش «ICM» را مورد توجه مصرف کنندگان دانست و گفت: روش مدیریت تلفیقی محصول را با برنج آغاز کردیم و به زودی در سایر محصولات کشاورزی گیلان نیز آن را دنبال میکنیم، زیرا کشاورزی سهم بالایی در اقتصاد گیلان دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در حوزه تولید محصولات صادراتی از جمله کیوی نیز از روش علمی و توسعه یافته «ICM» استفاده خواهیم کرد، ادامه داد: این روش علاوه بر توجه به نیاز غذایی گیاه، مبارزه بیولوژیکی با آفات و بیماریها را ممکن می کند.
نظری ثبت نشده است