به گزارش خوبان؛ علیرضا حسینیان، اظهار کرد: شورای عالی مسکن طرح تشدید نظارت بر واحدهای مشاورین املاک را در دستور کار قرار داده و هر یک از دستگاهها وظایف خود را در این طرح انجام می دهند، سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان هم در این طرح نظارت و بررسی واحدهای صنفی مشاورین املاک را در دستور کار دارد.
وی افزود : در این طرح تیم مشترکی که متشکل از کارشناسان اداره کل راه و شهرسازی، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اداره نظارت بر اماکن عمومی با همراهی سازمان صمت از کلیه واحدهایی که دستور العمل ها و قوانین نظام صنفی را رعایت نکرده اند و واحدهای فاقد پروانه کسب بازدید کرده و براساس ماده ۲۷ قانون نظام صنفی با آن واحدها برخورد کرده و می کنند.
حسینیان تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون سه هزار و ۹۹۷ واحد مشاور املاک در استان گیلان مورد بازرسی قرار گرفته که از این تعداد برای ۴۴۱ واحد پرونده تخلف به ارزش چهار هزار و ۵۳۹ میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی خاطر نشان کرد: ۳۰۸ مورد از تخلف های صورت گرفته عدم صدور صورت حساب، ۲۱۳ مورد عدم درج قیمت و نرخ نامه، ۵۶ مورد عدم اخذ پروانه کسب، ۱۳ مورد گرانفروشی، ۳۰ مورد عدم اجرای تکالیف واحدهای صنفی و ۳۹ مورد سایر موارد بوده است.
وی تاکید کرد: واحد بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان بر واحدهای مشاورین املاک بویژه در شهرستانهای توریستی و اقامت پذیر نظارت مستمر و فعال دارد.
نظری ثبت نشده است