کد خبر: 231671 - تاریخ: شنبه، 29 جولای 2023 - 19:11

آغاز خرید تضمینی برنج باقی مانده شالیکاران گیلانی

استاندار گیلان از آغاز خرید تضمینی برنج در گیلان خبر داد و گفت: کار خرید تصمیمی باقی مانده برنج که در دست کشاورزان مانده است از امروز آغاز شد لذا اجازه نمی‌دهیم در گیلان مشکلی در این خصوص برای کشاورزان ایجاد شود.

یه گزارش خوبان خبر ؛ اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه اقتصادی اشتغال و سرمایه‌گذاری و در سالن الغدیر استانداری با تشکر از مردم متدین و ولایتمدار مردم گیلان اظهار کرد: مردم دیار میرزا بار دیگر دین خود را به اسلام، انقلاب اسلامی و شهدا اعدا کرده و پرچم ولایتمداری و عدالتخواهی را در سرتاسر استان برافراشته کردند.

وی با اشاره به برنامه دولت سیزدهم در تحقق ایجاد اشتغال در گیلان گفت: در خصوص بحث ایجاد اشتغال مسوولان، فرمانداران،روسای بانک‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی باید به وظیفه خود به درستی عمل کنند.

استاندار گیلان با تأکید بر لزوم توجه به استفاده از ظرفیت‌های استانی در خصوص جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال در این استان بیان کرد: ایجاد اشتغال در کشور به ویژه گیلان یکی از اهداف دولت سیزدهم در سطح کشور است و در راه تحقق این مهم باید  در برش استانی از منابع، امکانات و ظرفیت‌های استانی باید نهایت بهره را برد.

عباسی بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در رشد اقتصادی استان را بسیار مهم برشمرد و بیان کرد:  سرمایه گذاران بسیاری خواهان سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در استان هستند و در راه تحقق این مهم باید هرگونه بوروکراسی اداری کاهش پیدا کند.

وی از آغاز خرید تضمینی برنج در گیلان خبر داد و افزود: کار خرید تصمیمی باقی مانده برنج که در دست کشاورزان مانده است از امروز آغاز شد لذا اجازه نمی‌دهیم در گیلان مشکلی در این خصوص برای کشاورزان ایجاد شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه چای و برنج ۲ محصول استراتژیک مهم در گیلان است، تصریح کرد: در حوزه ایجاد بازار کار و بر اساس مرکز آمار کشور، رتبه گیلان در حوزه بهبود نقش مشارکت اقتصادی در کشور ۴۱ درصد بوده و این آمار در گیلان ۴۷ درصد است که باید ارتقاء پیدا کند.

عباسی با ابراز خرسندی از کاهش نرخ بیکاری در گیلان، خواستار ارتقا این آمار شد در سال جاری شد، و افزود: نرخ بیکاری در گیلان با ۶ و یک وهم درصد از میانگین کشوری پایین تر است ولی مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در سال جاری و بر اساس سیاست دولت سیزدهم و اسناد بالا دستی به ارتقای این آمار کمک کنند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به اسناد اشتغال از طریق شرکت‌های دانش بنیان، بیان کرد: در پارک و علم فناوری گیلان باید تحول ایجاد شود لذا بخش اشتغال را باید به سمت شرکت‌های دانش بنیان برده و از ظرفیت نخبگان علمی استفاده کرد.

استاندار گیلان با اشاره به جایگاه مناسب این استان در تحقق تعهد خود در ایجاد اشتغال در این استان، گفت: این استان  در ایجاد اشتغال در کشور گیلان جزو استان‌های برتر بوده و تعهد ایجاد اشتغال خود را به خوبی اجرایی کرده است.

عباسی با تکلیف به دستگاه‌های اجرایی در تحقق ایجاد ۳۲ هزار شغل در گیلان، گفت: دستگاه‌های اجرایی در تحقق ایجاد ۳۲ هزار شغل باید از یکدیگر سبقت بگیرند و فرمانداران نقش مهمی در اجرایی شدن این مهم دارند.

وی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در جذب سرمایه و ایجاد اشتغال از همه ظرفیت‌های استانی و شهرستانی خود بهره‌مند شوند، افزود: مدیران استانی و شهرستانی باید در جذب سرمایه و ایجاد اشتغال به خوبی عمل کنند و هیچ عذری در این خصوص پذیرفته نیست زیرا وعده‌های دولت سیزدهم به مردم باید در تمامی نقاط گیلان تحقق پیدا کند.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اولویت تصویب طرح‌های کارفرمایی در این استان، بیان کرد: اولویت باید با طرح‌های کارفرمایی در حوزه تولید باشد زیرا این قبیل طرح‌ها نقش مهمی در ایجاد اشتغال در استان و در حوزه‌های مختلف دارند.

عباسی نقش بانک‌های عامل در اعطا تسهیلات به طرح‌های تولیدی، اشتغال و کارفرمایی را بسیار موثر دانست و افزود: بانک‌های عامل باید در اعطا تسهیلات کمک کنند و اگر با کمبود منابع مواجه هستند به استانداری اعلام  تا از طریق ملی پیگیر رفع کمبود منابع مالی شویم.

وی با اشاره‌ به تعهد هفت هزار و ۱۴۱ میلیاردی سازمان برنامه و بودجه از محل اعتبارات رئیس جمهور به گیلان، بیان کرد: از این میزان یک‌هزار و ۷۸ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۰، سه هزار و ۲۰۷ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۱، 
یک‌هزار و ۹۸۳ میلیارد تومان برای سال جاری، ۶۹۷ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۳ و مابقی از طریق ماده ۵۷ است.

استاندار گیلان از تخصیص میانیگن ۸۵ درصدی تعهدات سازمان برنامه و بودجه از اعتبارات سفر ریاست محترم جمهوری در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ خبر داد و افزود: از مصوبات محل سفر رئیس‌جمهور در سال ۱۴۰۰، یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان (۱۱۱ درصد) و در سال ۱۴۰۱ دو هزار و ۴۶۴ میلیارد (۷۶ درصد) تخصیص اعتبار داشتیم.

پایان پیام/۳۳۸۹

نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads