به گزارش خوبان، سرهنگ جاور صفاری در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به تقارن تعطیلات عید قربان با پایان هفته و ورود تعداد زیادی از هموطنان به استان گیلان، اظهار کرد: براساس آمارها طی سه روز گذشته بالغ بر ۲۴۳ هزار و ۴۵۰ دستگاه خودرو وارد استان شده است.
وی با بیان اینکه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش ۷۸ درصدی ورود به استان هستیم، افزود: بیشترین حجم تردد مربوط به محور قزوین – رشت بوده است.
رئیس پلیس راه گیلان ضمن قدردانی از همکاران پلیس راه استان جهت مدیریت ترافیک، عنوان کرد: به رغم افزایش ورودی استان شاهد ترافیک روان در محورهای مواصلاتی هستیم؛ البته محورهای ساحلی و تفرجگاهی استان شلوغ و پرتردد هستند.
صفاری با بیان اینکه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی مسافران منجر به کاهش ۸۰ درصدی وقوع تصادفات و فوتی شده است، گفت: هم اکنون در ساعات پایانی تعطیلات هستیم و تعداد زیادی از هموطنان در حال بازگشت به موطن خود هستند لذا محدودیت های ترافیکی تا ساعت ۲۴ امشب در محور رشت – قزوین و آستارا – اردبیل برقرار است.
کاهش ۸۰ درصدی آمار فوتی ها در محورهای گیلان/ یک نفر جان باخت
ترافیک پرحجم و روان در محورهای گیلان/ بیش از ۵۵۲ هزار خودرو وارد شد
کاهش تصادفات در محورهای گیلان از ابتدای اجرای طرح نوروزی
افزایش ۷۴ درصدی ورود خودرو به گیلان از محور رودبار
حوادث جادهای در محورهای فرعی استان گیلان افزایش یافت