کد خبر: 222225 - تاریخ: سه‌شنبه، 17 می 2022 - 09:24

کمرنگ شدن سایه دلالان بر برنج گیلان

معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با کشت قراردادی سایه دلالان بر تولید و فروش برنج استان کم رنگ می شود.

به گزارش خوبان خبر ، علی موسوی با بیان اینکه گیلان ۲۳۸ هزار هکتار راضی شالیزاری دارد، گفت: تاکنون در ۵۷ درصد از این شالیزارها کشت برنج انجام شده است.

وی افزود: در شهرستان هایی چون املش و آستارا بیش از دیگر شهرستان های گیلان نشاء انجام شده است.

موسوی ادامه داد: نشاء برنج در شهرستان های رشت و آستانه به ترتیب ۳۴ درصد و ۱۸ درصد انجام شده است. در شهرستان رودبار هم به دلیل شرایط اقلیم خاص، معمولا نشاء برنج کمی دیرتر از دیگر شهرستان های گیلان آغاز می شود.

معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه به اجرای کشت قراردادی برنج در ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از شالیزارهای استان اشاره کرد و افزود: پیش بینی می شود به زودی اجرای این کشت قراردادی در شالیزارهای گیلان به ۱۵ هزار هکتار برسد.

وی با اشاره به اینکه با کشت قراردادی سایه دلالان بر تولید و فروش برنج استان کم رنگ می شود، افزود: در طرح  کشت قراردادی کشاورزان با قراردادهایی که می بندند، می‌توانند نهاده مورد نیاز خود مثل کود، سم و بذر را از طریق دولت و شرکت‌های زیرمجموعه دولتی تامین کنند.

موسوی خاطرنشان کرد: این هزینه‌ها را در پایان فصل برداشت با کشاورزان بدون هیچ افزایش قیمت و یا دریافت سودی تسویه می‌کنند.

وی گفت: کشاورزان که در گذشته محصولات خود را با قیمت خیلی پایین‌تری به بازار عرضه می‌کردند از این پس در قالب کشت قراردادی می‌توانند محصولات خود را با قیمت متناسب با بازار به فروش برسانند.

انتهای پیام  

نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads