کد خبر: 212592 - تاریخ: شنبه، 5 ژوئن 2021 - 11:33

۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات برق در گیلان به سرقت رفت

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان گفت: طی سال گذشته حدود ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات برق در گیلان به سرقت رفت.

به گزارش خوبان، محمداسماعیل هنرمند روز شنبه اظهار داشت: سرقت تجهیزات برق یکی از معضلات این شرکت می باشد که طی سال گذشته حدود ۲۰۰ میلیارد ریال از این تجهیزات در گیلان به سرقت رفته که از این مقدار، حدود ۸۰ میلیارد ریال مربوط به شهرستان رشت است.

وی افزود: البته با تعویض کابل های مسی فرسوده به کابل های خودنگهدار ، سرقت تجهیزات و سیم برق به طور حتم در گیلان کاهش خواهد یافت چون سرقت تجهیزات کابل خودنگهدار بسیار سخت است و از سوی دیگر گروه هایی برای جلوگیری از سرقت تجهیزات برق دوره دیده اند تا جلوی این سرقت ها گرفته شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان ادامه داد: البته در این راستا و جلوگیری از سرقت تجهیزات برق ، نیروی انتظامی، بسیج و مردم همکاری خوبی دارند، اما باز هم از مردم استان می خواهیم که هرگونه موارد مشکوک را اطلاع رسانی کنند تا شاهد کاهش مشکلات باشیم.

هنرمند گفت: یکی دیگر از مشکلات صنعت برق کشور، دستگاه های رمز ارزهای غیرقانونی هستند که در گیلان از سال گذشته تاکنون حدود چهار هزار دستگاه رمز ارز غیرقانونی با همکاری نیروی انتظامی کشف شد که این میزان رمز ارزها حدود چهار میلیون کیلووات ساعت برق در گیلان مصرف و به صنعت برق این استان حدود ۳۰ میلیارد تومان ضرر وارد کرد.

وی همچنین  افزود: براساس پایش میزان و نحوه مصرف برق مشترکان و همچنین بازدیدهای دوره ای گروه های تست و بازرسی انشعابات برق، در راستای کاهش پیک بار شبکه و جلوگیری از خاموشی سایر مشترکین و مبارزه با انشعابات غیرمجاز، با همکاری نیروی انتظامی و مراجع قضایی طی سه روز در شهرستانهای بندرانزلی ، لاهیجان و رودبار تعداد ۱۷۹ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز کشف و جمع آوری شد.

 هنرمند تصریح کرد: با توجه به این که مراکز غیرقانونی استخراج رمز ارز به دلیل مصرف بیش از اندازه برق ، سبب تخریب شبکه  می شوند، از عموم شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده دستگاه های رمز ارز غیرمجاز مراتب را به شماره تلفن ۱۲۱ اطلاع رسانی نموده تا با شناسایی و جمع آوری این دستگاه ها، به پایداری بیشتر شبکه برق به ویژه در ایام تابستان، کمک شود.

وی یادآور شد : برای استخراج هر بیت کوین، ۳۰۰ مگاوات ساعت برق نیاز است که این رقم بیش از متوسط الگوی مصرف یک خانوار است و به عبارتی یکهزار و ۲۰۰ ماه برق مصرفی یک خانوار را شامل می شود که این میزان به شبکه توزیع برق ضربه می زند.

نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads