کد خبر: 211423 - تاریخ: پنج‌شنبه، 22 آوریل 2021 - 08:00

به وقت سلامت؛

مخمر موجود در نوشیدنی کفیر با باکتری های بیماری زا مقابله می کند

در تحقیقات جدید برای مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک از مولکولی استفاده شد که در کفیر وجود دارد.

به گزارش خوبان  به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان در مطالعات خود مشاهده کردند ماده‌ای که توسط مخمر در نوشیدنی پروبیوتیک کِفیر ساخته می‌شود، باکتری‌های بیماری زا از جمله ویبریو کلرا و سالمونلا انتریکا را مهار می‌کند.

این ماده موسوم به استات تریپتوفول، با ایجاد اختلال در ارتباط بین باکتری‌ها عمل می‌کند.

محققان معتقدند این یافته می‌تواند الهام بخش توسعه روش‌های جدید برای مقابله با باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک باشد.

کفیر یک نوشیدنی از شیر تخمیر شده است که منشأ آن تبت و قفقاز شمالی است. این نوشیدنی دارای بسیاری از خواص سلامتی شامل کاهش کلسترول، کاهش التهاب و اثر آنتی اکسیدانی است. همچنین در کنار سایر پروبیوتیک ها دارای خواص ضدمیکروبی هم است.

محققان اکنون کشف کرده اند که نوعی مخمر در کفیر به نام Kluyveromyces marxianus مولکولی ترشح می‌کند که باعث ایجاد اختلال در ارتباط باکتری‌ها می‌شود.

دانشمندان قبلاً می‌دانستند که گیاهان و جلبک‌ها این ماده را به نام استات تریپتوفول تولید می‌کنند، اما این اولین بار است که آنها مخمر تولید کننده آن را یافته اند.

کد خبر 5194236

مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabar

    adv

    ads