کد خبر: 210555 - تاریخ: شنبه، 13 مارس 2021 - 10:03

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ؛

ضرورت تجدید نظر در طرح هادی در استان گیلان/ ۱۰ سال از آخرین بازنگری طرح هادی در برخی روستاها می‌گذرد

عضو مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به لزوم تجدید نظر در طرح هادی گفت: در برخی از روستاها ۱۰ سال از آخرین بازنگری طرح هادی در آنجا می‌گذرد.

به گزارش خوبان، غلامرضا مرحبا، درباره بازنگری در طرح هادی با بیان اینکه طرح هادی مشکلاتی را برای بومیان مناطق روستایی به‌وجود آورده اظهار داشت: این طرح برای مشخص کردن محوطه روستایی و تسهیل خدمات‌رسانی به روستاها به تصویب رسید.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اما در خیلی از مناطق طرح هادی مشکلاتی را برای بومیان ایجاد کرده و در بسیاری از روستاها بیش‌از ۱۰ سال از آخرین بازنگری طرح هادی در آن‌ها گذشته که به دلیل نبود بودجه بازنگری انجام نشده است.

 عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه در این مدت روستاها متحمل تغییرات زیادی بوده و گسترش یافته است خاطرنشان کرد: همچنین در بازنگری کاربری‌ها نیز مواردی در طرح هادی لحاظ شده که نیاز به اصلاح دارد.

وی افزود: باید کارشناسی‌های درستی در این حوزه انجام شود تا به عنوان مثال کشاورزان و روستاییان برای ساخت سکونتگاهی برای فرزندان خود در محوطه خانه خود دچار مشکل نباشند که برای حل این مشکل پیگیری‌های بسیاری صورت گرفته است.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سیستم فعلی طرح هادی جز ایجاد مشکلات برای روستاییان چیزی به همراه ندارد اظهار داشت: پیگیری‌هایی در جهت تجدید نظر در نحوه طراحی نقشه‌های طرح هادی انجام شده تا یک فکر اساسی در این خصوص صورت گیرد.

مرحبا درباره بودجه اختصاص یافته به مدیریت بحران در لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: معمولاً بودجه‌های در نظر گرفته شده برای مقابله با حوادث طبیعی و جبران و بازسازی خسارات حاصل از بلایا کفایت نمی‌کند اما در مجموع امسال نسبت به سال گذشته میزان بود‌جه‌ها بیشتر بوده که پس از ابلاغ بودجه مربوط به مدیریت بحران سهم هر استان در این بودجه مشخص می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص رفع مشکلات مناطق حاشیه‌نشین افزود: یکی از موارد حائز اهمیت در خصوص معضل حاشیه‌نشینی ساماندهی اماکن احداث شده است که در حوزه اراضی ملی محیط زیست و منابع طبیعی قرار دارد.

مرحبا خاطرنشان کرد: اما بخش دیگری از اماکن احداث شده در حاشیه‌ها در محوطه منابع طبیعی، اراضی ملی و موارد این دست نبوده و اکثر ساکنان اقشار آسیب پذیری هستند که از سال‌ها قبل زمین‌هایی را در آنجا خریداری کردند.

وی با بیان اینکه برخی از اماکن در مناطق حاشیه‌نشین با احکام قضایی صادر شده تخریب می‌شود عنوان داشت: به اعتقاد بنده می‌توان در این خصوص تدابیری اندیشید تا این اماکن ساماندهی و تعیین تکلیف شده و حضور این افراد در مناطق حاشیه قانونی باشد تا بتوانند خدمات دریافت کنند.

 مرحبا با اشاره به اینکه مردم ساکن این مناطق در مشقت بسیاری بوده و باید اقدامات موثر و اساسی به‌ویژه در زمینه آب، برق و گاز در این مناطق انجام شود افزود: این حاشیه‌نشینی سبب شده تا ساکنان این مناطق از امکانات شهری و رفاهی بهره‌مند نباشند که باید تدابیر لازم جهت ساماندهی و تعیین تکلیف آن صورت گیرد.


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads