کد خبر: 208497 - تاریخ: دوشنبه، 11 ژانویه 2021 - 09:21

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان:

شناسایی ۱۹۸ پروژه اقتصادی نیمه تمام در گیلان/ ۱۱۰۰ میلیارد اعتبار نیاز است

معاون اقتصادی استانداری گیلان با اشاره به شناسایی ۱۹۸ پروژه اقتصادی نیمه تمام در استان، گفت: برای تکمیل و بهره برداری از این پروژه اعتبار هزار و ۱۰۰ میلیارد تومانی نیاز است.

به گزارش خوبان، آرش فرزام صفت شامگاه یکشنبه در برنامه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی با بیان اینکه جهش تولید یک راهبرد کوتاه مدت نیست و نمی‌توان به آن به عنوان یک شعار یک ساله نگاه کرد، گفت: ایجاد واحد تولیدی جدید در کوتاه مدت امکان پذیر نیست اما تکمیل واحدهای تولیدی نیمه تمام می‌تواند یکی از اقدامات جهت تحقق جهش تولید باشد.

وی با اشاره به اینکه ۱۹۸ پروژه اقتصادی نیمه تمام در استان شناسایی شده که نیازمند هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات است، بیان کرد: ۹۲ پروژه خاص در زمینه جهش تولید در استان گیلان تعریف شده که نیازمند سرمایه در گردش هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت احیای واحدهای راکد و تحت تملک بانک‌ها در استان، اظهار کرد: کرونا و افزایش قیمت ارز دو عامل محدود کننده بیرونی برای جهش تولید هستند.

وی ادامه داد: برای افزایش و جهش تولید نیازمند تزریق منابع مالی هستیم که باید از طریق سرمایه‌گذاری داخلی، خارجی و مشارکت بانک‌ها محقق شود اما در هر سه مورد محدودیت داریم.

فرزام صفت با اشاره به اینکه افزایش تولید هر واحد تولیدی نیازمند افزایش سرمایه در گردش بوده که از توان کارخانجات خارج است، اضافه کرد: قوانین بانک‌ها با قوانین تولید در تعارض است و بسیاری از بنگاه‌های تولیدی نمی‌توانند از تسهیلات استفاده کنند.

گلایه تولید کنندگان گیلانی از عملکرد بانک‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با تاکید بر اینکه حذف قوانین مزاحم تولید در دستور کار دولت است، تصریح کرد: در وزارت اقتصاد کارگروهی برای حذف این قوانین تشکیل شده که مشابه آن هم در استان فعال است.

وی با اشاره به گله‌مندی تولید کنندگان از عملکرد بانک‌ها، گفت: بانک‌ها باید ۷۰ درصد منابع خود را در استان مصرف کنند و به فعالان اقتصادی گیلان تسهیلات بدهند اما تعداد معدودی از بانک‌های خصوصی به مباحث توسعه‌ای استان توجه ندارند و اگر خودشان را به ۷۰ درصد نرسانند و منابع گیلان را در سایر استان‌ها هزینه کنند برخورد جدی می‌شود.

فرزام صفت با اشاره به منابع محدود تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی، افزود: استفاده از سرمایه‌های خرد مردم در بازار سرمایه تورم ایجاد می‌کند که راهکار آن تشکیل تعاونی در سطح استان است و تاکنون ۱۱ شهرستان تعاونی تشکیل دادند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان تشکیل شرکت سهام عدالت استان را دیگر راهکار تجمیع سرمایه‌های خرد مردم عنوان و اضافه کرد: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و با ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه سجامی شده‌اند و سرمایه خرد مردم به عنوان سهام کارخانجات استان می‌تواند پشتیبان تولید باشد.

کد خبر 5119090
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads