کد خبر: 208012 - تاریخ: شنبه، 26 دسامبر 2020 - 07:30

به وقت سلامت ؛

نوشیدن شیر در دوران شیردهی ریسک آلرژی غذایی کودک را کاهش می دهد

کودکان مادرانی که در دوران شیردهی شیر گاو نسبتاً زیاد می نوشند کمتر در معرض خطر ابتلا به آلرژی غذایی قرار دارند.

به گزارش خوبان، محققان دانشگاه چالمرز سوئد در نظرسنجی از بیش از ۵۰۰ زن سوئدی در مورد عادات غذایی و شیوع آلرژی در بین کودکان شأن در سن یک سالگی به این نتیجه رسیدند.

«میا استروویک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافته ایم که مادران کودکان سالم یک ساله در هنگام شیردهی بیش از مادران کودکان یک ساله مبتلا به آلرژی، شیر گاو مصرف کرده بودند. اگرچه این ارتباط واضح و آشکار است، اما ما ادعا نمی‌کنیم که نوشیدن شیر گاو یک درمان عمومی برای آلرژی غذایی است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «عوامل زیادی در پشت خطر آلرژی غذایی وجود دارد. با این حال رژیم غذایی عاملی است که والدین می‌توانند تأثیر مستقیم بر آن داشته باشند.»

به گفته محققان، یک توضیح احتمالی در این باره این است که شیر در رژیم غذایی مادر حاوی موادی است که موجب تحریک و تقویت رشد بهتر سیستم ایمنی کودک می‌شود.

محققان معتقدند در ابتدای رشد کودک، تحریک سیستم ایمنی برای افزایش تحمل کودک در مقابل مواد غذایی مختلف ضروری است.

همچنین تماس زودهنگام با میکروارگانیزم های مختلف می‌تواند به عنوان یک نقطه شروعی برای سیستم ایمنی کودک عمل کند.

آلرژی غذایی شایع‌ترین بیماری مزمن در بین کودکان است.

کد خبر 5103519
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabar

    adv

    ads