کد خبر: 204061 - تاریخ: پنج‌شنبه، 20 آگوست 2020 - 14:10

گیلان از استان‌های برتر کشور در تولید گوشت مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان از استان‌های برتر کشور در تولید گوشت مرغ گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۵ هزار تن گوشت مرغ در بیش از ۸۰۰ مرغداری استان تولید و روانه بازار شد.

به گزارش خوبان، حجت علی‌اکبرنژاد در جمع خبرنگاران از افزایش چهار درصدی تولید مرغ در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۷۵ هزار تن  گوشت مرغ در گیلان تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۵۰۰ تن بیشتر است.

 وی با بیان اینکه ۸۴۳ واحد مرغداری در گیلان فعالیت دارند، افزود: این واحدهای مرغداری بیش از ۱۹ میلیون قطعه ظرفیت دارند و از توانمندی های استان ما محسوب می‌شوند.

علی‌اکبرنژاد ادامه داد: گیلان در حال حاضر ۱۰ درصد گوشت مرغ کشور را تأمین می‌کند و  هم‌ اکنون در تولید مرغ اجداد رتبه برتر استان کشور را داریم.

وی به دیگر قابلیت‌های گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره و خاطرنشان کرد: گیلان در تولید مرغ مادرگوشتی رتبه دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبه پنجم را از آن خود کرده است.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پارسال ۱۷۴ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده که پیش‌بینی می‌شود امسال به ۱۸۰ هزار تن برسد.

انتهای پیام 

نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads