به گزارش خوبان، حجت علیاکبرنژاد در جمع خبرنگاران از افزایش چهار درصدی تولید مرغ در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۷۵ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۵۰۰ تن بیشتر است.
وی با بیان اینکه ۸۴۳ واحد مرغداری در گیلان فعالیت دارند، افزود: این واحدهای مرغداری بیش از ۱۹ میلیون قطعه ظرفیت دارند و از توانمندی های استان ما محسوب میشوند.
علیاکبرنژاد ادامه داد: گیلان در حال حاضر ۱۰ درصد گوشت مرغ کشور را تأمین میکند و هم اکنون در تولید مرغ اجداد رتبه برتر استان کشور را داریم.
وی به دیگر قابلیتهای گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره و خاطرنشان کرد: گیلان در تولید مرغ مادرگوشتی رتبه دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبه پنجم را از آن خود کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پارسال ۱۷۴ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده که پیشبینی میشود امسال به ۱۸۰ هزار تن برسد.
انتهای پیام
نظری ثبت نشده است