کد خبر: 194165 - تاریخ: شنبه، 2 نوامبر 2019 - 09:00

به وقت سلامت؛

تاثیر شیرین کننده های مصنوعی بر ریسک ابتلا به دیابت و چاقی

شیرین کننده های غیرمغذی بیش از ۶۰ سال است که وارد چرخه مواد خوراکی شده اند که بدون داشتن کالری موجب طعم شیرینی همانند ساکاروز (قند) می شوند.

به گزارش خوبان ، «کاریسا بیکر اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریکا، در این باره می گوید: «ما در مطالعه خود به بررسی تاثیر مواد شیرین کننده مصنوعی و خطر چاقی و دیابت نوع۲ بخصوص در کودکان پرداختیم.»

اکثر مطالعات کوتاه مدت قبلی نشان دادند استفاده از شیرین کننده های مصنوعی به جای قند ممکن است موجب کاهش وزن شود.

اما برخی مطالعات جدید نشان می دهند که بین مصرف شیرین کننده های مصنوعی و اضافه وزن رابطه وجود دارد. همچنین بین این نوع شیرین کننده ها و تغییر در اشتها و میکروبیوم های روده ارتباط وجود دارد که ممکن است بر میزان قندخون تاثیر گذاشته و منجر به سندروم متابولیک، مقاومت انسولین، دیابت، و اضافه وزن شود. البته این یافته ها هنوز قطعی نیستند.

محققان بر کنترل مصرف شیرین کننده های مصنوعی تاکید دارند.

انتهای پیام/۲۲۱

نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads