به گزارش خوبان: جوهرقند مادهای خطرناکتر از جوششیرین در 11 نانوایی رشت مورد استفاده قرار میگرفت.
محمدعلی یوسفی مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه گیلان، اظهار کرد: دستگاههای ریزشی مکنده موجود در نانواییها که نیاز به خمیر روان دارند، برخی از نانواها را راغب کرده است که از لانکیت یا جوهرقند استفاده کنند که استفاده آن غیر استاندارد و بسیار خطرناکتر از جوششیرین است.
وی با اشاره به اینکه در این راستا چندین نانوایی لواشی که از این ماده استفاده میکردند شناسایی و پلمپ شدند، افزود: تعداد این نانواییها 11واحد بوده است.
در ادامه این گفتوگو ذبیحی کارشناس مرکز بهداشت رشت نیز اظهار کرد: استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز مانند جوهر قند در نانواییها برای سلامت بسیار مضر است و به ویژه سلامت معده انسان را به خطر میاندازد.
وی ادامه داد: همچنین استفاده از جوهرقند یا لانکیت موجب تخریب انسولین و مانع جذب ویتامین «ب» در نان میشود.
در ادامه این گفتوگو مهندس رمضان کامرانپی مدیرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 7 گفت: تاكنون بازديد مشترك از 182 واحد نانوايي، توسط كارشناس آزمايشگاه اين شركت، كارشناسان اداره بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گيلان برای بررسي وضعيت عملكرد واحدهاي نانوايي انجام شده و به واحدهاي نانوايي لواشي ريزشي به منظور جمعآوري این دستگاه اخطار داده شد.
انتهای پیام/
شرف السادات قریشی بعنوان سرپرست تامین اجتماعی خمام معرفی شد
شمشیرباز گیلانی با تیم ملی سهمیه المپیک گرفت
بازار خمام در آستانه نوروز
هیئت امناء آستان امامزاده حسن (ع) خمام به عنوان چند هیئت امناء برتر گــیلان معرفی شد
درخشش پومسه روهای خمامی در لیگ استان