به گزارش خوبان به نقل از 8 دی، برخی از نانوایی های شهر رشت اقدام به نصب و راه اندازی دستگاه های ریزشی تولیدنان نموده و برای استفاده بهینه از این دستگاه و امکان ریزش خمیر نان روی دستگاه از جوهر قند برای عمل آوری خمیر و شل شدن و روان شدن خمیر نان استفاده می نمودند.
طبق نظر اداره کل استاندارد مبنی بر تخمیر ناقص و کیفیت پایین این نوع فرآیند تولید نان، آن را فاقد استاندارد اعلام نموده است.
متعاقب آن معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز استفاده از جوهر قند را به علت تهدید سلامت عمومی ممنوع اعلام نمود و با طرح شکایت علیه واحدهای موصوف، پرونده متخلفین در شعبه چهارم تعزیرات حکومتی تحت رسیدگی قرار گرفت و در بدو امر تاک رئیس شعبه مذکور دستور تعطیلی خطوط تولید این نوع نان در سطح شهر رشت تا تعیین تکلیف نهایی را صادر نمود.
انتهای پیام/
مینا فکوری به تیم ملی مچ اندازی بانوان دعوت شد
شرف السادات قریشی بعنوان سرپرست تامین اجتماعی خمام معرفی شد
شمشیرباز گیلانی با تیم ملی سهمیه المپیک گرفت
بازار خمام در آستانه نوروز
هیئت امناء آستان امامزاده حسن (ع) خمام به عنوان چند هیئت امناء برتر گــیلان معرفی شد