کد خبر: 187133 - تاریخ: یکشنبه، 26 می 2019 - 09:11

در نشستی مطرح شد:

بررسی ۱۱۰۸طرح در کارگروه رفع موانع گیلان

در جلسه کار گروه رفع موانع تولید گیلان مسئولان از بررسی ۱۱۰۸ طرح در این کار گروه و بهره گیری این طرح ها از تسهیلات به صورت مستقیم و انتقالی خبر دادند.

به گزارش خوبان، فرهاد دلق پوش عصر شنبه در جلسه کارگروه تسهیلات و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون هزار و ۱۰۸ طرح در جلسات کارگروه مورد بررسی قرار گرفته است که این طرح‌ها از تسهیلات به صورت مستقیم، انتقالی استفاده کرده اند.

وی با اشاره به مشکلات و تنگناهای استان گیلان در رفع موانع تولید، گفت: سرمایه ثابت و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی با نرخ بهره مناسب جهت خرید مواد اولیه و مشوق‌هایی مالیاتی و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده به گونه‌ای که اخذ مالیات است باید مورد بررسی قرار گیرد.

دلق پوش با تاکید بر اعمال تخفیف در حق بیمه سهم کارفرما در مورد واحدهای صنعتی، افزود: وجود عزم جدی از سوی شرکت‌های سرمایه گذاری شبه دولتی همانند شستا، چوکا و سایر به منظور احیا، بازسازی و ارتقای توان تولید و اشتغال در واحدهای زیرمجموعه و توجه به محدودیت زیست محیطی ناشی از شرایط خاص اقلیمی استان گیلان از دیگر موارد حائز اهمیت است.

مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه بیش از ۱۰ بانک خصوصی در این استان فعالیت دارند، گفت: بانک‌های خصوصی در رونق تولید صنعت و معدن استان گیلان نقشی نداشته‌اند.

بالا بودن نرخ تسهیلات مانعی جهت ورود سرمایه گذاران به بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های استان گیلان در بخش کشاورزی، اظهار کرد: ۲۷ درصد از اشتغال، پیشرفت و توسعه استان گیلان تحت تأثیر بخش کشاورزی است و ۳۰۳ هزار خانوار در بخش کشاورزی فعالیت مستقیم دارند.

وی با بیان اینکه در بخش نوغانداری ۷ هزار و ۳۱۰ نفر با تولید میزان ۶۰۰ تن پیله در سال در حال فعالیت هستند، گفت: احیا و توسعه نوغانداری در استان گیلان، نوسازی و توسعه توتستان‌ها، احداث و بازسازی جایگاه پرورش کرم ابریشم، استفاده از توانمندی زنان روستایی از جمله اقدامات ضروری در نوغانداری استان گیلان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به صنایع تبدیلی و غذایی استان گیلان، گفت: گیلان دارای بیش از ۸۰ هزار دستگاه انواع ماشین آلات کشاورزی است.

وی افزود: گیلان در این بخش دارای ۲۰۸۵ واحد با ظرفیت عملی ۱/۷ میلیون تن دارای رتبه ۷ کشوری است.

درجانی بالا بودن نرخ تسهیلات را مانعی برای ورود سرمایه گذاران به این بخش دانست و درباره موانع و مشکلات در بخش کشاورزی گیلان بیان کرد: بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی و اعتبارات رونق تولید و عدم تخصیص یارانه به اعتبارات رونق تولید است.

وی درباره سایر برنامه‌های بخش کشاورزی در سرمایه گذاری سال ۹۸ گفت: برنامه ریزی برای جذب حداقل ۷۵۰ میلیارد ریال تسهیلات، برنامه ریزی برای اجرای مصوبات سفر اخیر هیئت دولت و تقویت صندوق حمایت توسعه بخش استان گیلان از جمله برنامه‌های لازم الاجرا در حوزه کشاورزی است.

کد خبر 4625914

مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads