به گزارش خوبان، زهرا حصاری امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وزارت بهداشت باکسانی که سلامت مردم را به خطر بی اندازند مماشات نمیکند اظهار کرد: عدهای سعی دارند با استفاده از پروانه جعلی محصولات غذایی، سلامتی مردم را به خطر بی اندازند که طی بررسیهای انجامشده در اردیبهشتماه، ۱۰ محصول غذایی توسط سازمان غذا و دارو شناسایی و جعلی اعلامشده است.
وی با اشاره به محصولاتی که از پروانه جعلی استفاده کردهاند گفت: این محصولات شامل عصاره زعفران، آلو، لواشک، آلوچه، آبلیمو، مخلوط فراوری شده تمرهندی، عسل و لواشک میوهای بوده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه مهمترین هدف این دانشگاه حفظ سلامت جسمی مردم در حوزههای مختلف است تصریح کرد: مردم گیلان شایسته ارائه بهترین خدمات در عرصههای مختلف بهخصوص حوزه پزشکی هستند و به همین دلیل معاونت غذا و دارو این دانشگاه تمام تلاش خود برای شناسایی غذاهای بیکیفیت و غیربهداشتی انجام میدهد.
حصاری با تأکید بر اینکه از همه مردم درخواست دارم تا در صورت مشاهده تخلف به مسؤولین مربوطه گزارش دهند اذعان کرد: سالم بودن، ارتقا محصولات غذایی برای مردم بسیار مهم و بااهمیت است لذا اگر موردی مشکوک مشاهده کردند از طریق راههای اعلامشده به دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کنند تا با آن مقابله شود.
مینا فکوری به تیم ملی مچ اندازی بانوان دعوت شد
شرف السادات قریشی بعنوان سرپرست تامین اجتماعی خمام معرفی شد
شمشیرباز گیلانی با تیم ملی سهمیه المپیک گرفت
بازار خمام در آستانه نوروز
هیئت امناء آستان امامزاده حسن (ع) خمام به عنوان چند هیئت امناء برتر گــیلان معرفی شد