به گزارش خوبان، روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶ است که نقش مهمی در رشد و عملکرد عادی مغز و سیستم عصبی مرکزی دارد.
«آندراس لوپاتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز کوک استرالیا، در این باره میگوید: «برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغنهای دریایی با کاهش قابل توجه ریسک ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا ۶۲ درصد مرتبط هستند، درحالیکه مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغنهای گیاهی با افزایش ریسک ابتلاء به آسم تا ۶۷ درصد مرتبط است.»
حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری آسم هستند و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر به دلیل این بیماری میمیرند.
لوپاتا در ادامه میافزاید: «حتی با وجود احتمال وجود آلایندههای نظیر جیوه در برخی از ماهیها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب ارزشمندتر از ریسکهای احتمالی آن است.»
در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۴۲ نفر را که در کارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی کار میکردند بررسی کردند.
نمایش تئاتر «هست و نیست» بهروی صحنه رفت
آب شهر خمام بامداد دوشنبه قطع یا با افت فشار مواجه خواهد شد|اعمال محدودیت تردد و اعلام مسیر جایگزین
هادی واحدی رئیس شورای شهرستان خمام شد
۵ مدال رنگارنگ برای نمایندگان خمام
محراب شکوری مقام سوم لیگ برتر وزنه برداری باشگاههای استان گیلان را کسب کرد