کد خبر: 184526 - تاریخ: دوشنبه، 18 مارس 2019 - 08:46

هدف گذاری برای ایجاد ۲۶ هزار شغل در گیلان

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان گفت: سهم گیلان از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۷ کل کشور به صورت ملی هزار و ۳۵۷ میلیارد تومان و به صورت استانی ۵۶ میلیارد تومان درنظر گرفته شده که با اجرای آن برای ۲۶ هزار نفر شغل ایجاد می شود.

 به گزارش خوبان، سید محمد احمدی عصر یکشنبه در جلسه مشترک کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان گیلان با اشاره به همکاری دستگاه های اجرایی و بانک های عامل در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و نیز ایجاد اشتغال افزود: مبلغ ۲۵۱ میلیارد تومان از محل اعتبارات اشتغال روستایی تسهیلات پرداخت شده که باتوجه به اعتبار ۴۱۰ میلیارد تومانی برای سال جدید نیازمند جدیت و اهتمام بیشتری در این بخش هستیم.
وی بر ضرورت جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی تأکید و تصریح کرد: دستگاه های اجرایی باید در معرفی طرح ها منتهی شدن به شغل را محور اصلی کار قرار دهند و نظارت ها در این بخش طی سال ۹۸ تشدید می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان با اشاره به اعتبار ۱۲۳ میلیارد تومانی در جهت اشتغالزایی افراد تحت پوشش دستگاه های حمایتی اظهار داشت: تسهیلات خرد همچون مشاغل خانگی می تواند خودکفایی بسیاری از افراد تحت پوشش و اشتغالزایی آنان را به دنبال داشته باشد.
وی به ظرفیت های موجود در جهت اشتغالزایی از طریق اجرای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۷ کل کشور اشاره و خاطرنشان کرد: اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد با تأکید بر اشتغال جوانان، دانش‌‌آموختگان دانشگاهی، زنان و اشتغال حمایتی از اهداف این بخش از بودجه است که منابع بسیاری به صورت ملی و استانی در اختیار دستگاه های اجرایی قرار می دهد.
احمدی منابع ایجاد اشتغال گسترده و مولد در گیلان را شامل ۲۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی‌‌های سرمایه‌‌ای و یارانه سود تسهیلات عنوان کرد و گفت: سهم گیلان به صورت ملی هزار و ۳۵۷ میلیارد تومان و به صورت استانی ۵۶ میلیارد تومان درنظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه این منابع با تشخیص شورای برنامه ریزی استان به محورهای توسعه و پیشرفت گیلان که بسترهای ایجاد شغل را دارد اختصاص پیدا می کند افزود: در مسیر اجرای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۷ برای اشتغالزایی ۲۶ هزار نفر در گیلان هدف گذاری شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گیلان با بیان اینکه اجرای این طرح مشارکت جدی بانک ها را می طلبد گفت: باید در این مسیر بسیار پرتحرک تر از پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و رونق تولید عمل کنیم تا شاهد پویایی بخش اشتغال باشیم.
در این جلسه علاوه بر ارائه گزارش از سوی دستگاه های اجرایی مختلف و بانک های عامل درخصوص آخرین وضعیت عملکرد تسهیلات حمایت از توسعه و اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری و اشتغال فراگیر و نیز رونق تولید، اجرای طرح آزمونه ساماندهی مشاغل غیررسمی چندمنظوره در استان گیلان بررسی و به مشکلات ۱۰ واحد تولیدی نیز رسیدگی شد.
۷۲۹۶/۲۰۰۷


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads