کد خبر: 183331 - تاریخ: چهارشنبه، 20 فوریه 2019 - 10:13

معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

جاده های روستایی، بیشترین عامل حوادث ترافیکی در گیلان است

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان با بیان این که امروز جاده های روستایی، بیشترین عامل حوادث ترافیکی در استان است، گفت: علت یابی این مهم و این که چرا مرگ موتور سواران در استان، نسبت به قبل، افزایش یافته ، در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خوبان ؛ علی داودی در همایش پیشگیری از تروما با (محوریت حوادث جاده ای و غرق شدگی) در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی شهرستان شفت 
با بیان این که سیستم تروما امروز اطلاعات زیادی را برای ما روشن و شفاف سازی کرده، افزود: بررسی تخلفات رانندگان و تجزیه و تحلیل داده های آماری، در راستای حفظ سلامت رانندگان و کاهش حوادث ترافیکی صورت می گیرد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان بیان داشت: مداخله های پیشگیرانه می تواند در کاهش مراجعه حادثه دیدگان به بیمارستان ها، مدیریت هزینه های درمانی و جلوگیری از مرگ و میر های ناگهانی اثرگذار باشد.
وی خاطر نشان کرد: حضور افراد ویژه، در صحنه تصادفات و … می تواند بسیاری از چالش ها و اشکالات حوزه حمل و نقل، اورژانس و بیمارستان ها را برای آنها شفاف سازی کند تا در تصمیم گیری های خود در خصوص استفاده از امکانات دولتی و بودجه بهتر عمل کنند.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان غرق شدگی را یکی دیگر از برنامه های حوزه تروما عنوان و اضافه کرد: گیلان با داشتن دریا و رودخانه، در این حوزه نیز یکی از استان های حادثه خیز به شمار می آید.
رییس پلیس فرهنگ ترافیک راهور استان گیلان نیز با اشاره به اثرگذار بودن آموزش به فرزندان توسط خانواده گفت: همراهی با پلیس راه، شهروندان، مدیران و مسوولان در واقع کمک در کاهش آسیب هاست و همه باید به این اصل واقف باشیم تا فرهنگ ترافیک نهادینه شود.
فرزاد حاجی پور با بیان این که امروز موتور سیکلت سواران بیشترین آسیب دیدگان تصادفات جاده ای هستند، افزود: با مشارکت مردم و مسوولان شهرستان شفت، آمار تصادفات درون شهری این شهرستان با اصلاح نقاط حادثه خیز، کاهش یافته است.
وی مدارس را بهترین مکان برای آموزش و پیشگیری تروما با محوریت حوادث عنوان و خاطر نشان کرد: در ۱۰ ماهه گذشته، ۶۵ هزار دانش آموز در استان پیرامون حوادث جاده ای آموزش دیده اند.
وی از نصب هفت دوربین رصد ترافیکی در سطح شهر رشت با هزینه بیش از ۴ میلیارد تومان خبر داد و یاد آور شد: رعایت قوانین و مقررات ترافیکی می تواند رانندگان و سرنشینان را واکسینه کند

انتهای پیام

نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads