به گزارش خوبان خبر؛ امروزه غذاهای سنتی و عمل کردن به دستورات تغذیه ایرانی و اصول آن در سطح جامعه کمرنگ شده بطوریکه فستفود جای غذاهای سنتی ایرانی در سفرهها را گرفته و بر سبک زندگی ما تاثیر گذاشته است.
همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر، جشنواره غذای سالم در کتابخانه شهید بهشتی برگزار شد.
مسول کتابخانه عمومی شهید بهشتی خمام در حاشیه برگزاری دومین جشنواره غذای سالم به خبرنگارما گفت:با ایجاد این جشنواره زمینه آشنایی جوانان با غذاهای سنتی و محلی را فرهم آوریم و همچنین توجه به سلامت و تغذیه سالم را در سفره ایرانی به نمایش بگذاریم.
کبری محمدی با اشاره به اینکه در این جشنواره که با استقبال خوب اعضای کتابخانه و مردم برگزار شد ، بیان داشت: انواع غذاهای سنتی و محلی از جمله انواع حلوا برنج، مرغ،نان محلی ، دسر و …. از سوی افراد عموم قرار گرفت.
وی افزود: ۲۱ نفر از بانوان خمامی در جشنواره غذا سالم شرکت کرده بودند که پس از داوری به برترین ها جوایزی اهدا شد.
کبری محمدی بیان کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی علاوه بر شور و نشاط در بانوان و ایجاد انگیزه مقایسه، تاثیر بسزایی در ارتقای فرهنگ پختن غذاهای سالم و متنوع دارد.
وی در پایان با اشاره به اجرای دیگر برنامه های کتابخانه عمومی شهید بهشتی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: نشست کتابخان دانش آموزی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و هم اندیشی گروه پژوهش و فناوی از جمله برنامه های این کتابخانه در این ایام می باشد.
انتهای پیام/۱۲۲۱۲۱۲
سوارکاران خمامی در رقابتهای استانی به ۱مدال طلا و ۲ نقره و ۱ برنز رسیدند
مهدی رحیمی به مدال برنز رسید
قضاوت مرنضی نوروزی در مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی
«حجت الاسلام حسن خواه» رابط اداره تبلیغات اسلامی خمام شد
دست فروشان شهر چوکام ساماندهی شدند | انتقال بازار هفتگی به مکان های جدید