به گزارش خوبان، طبق یافته های جدید افرادی که سبزیجات برگدار سبز بیشتری می خورند ۶۴ درصد کمتر در معرض بروز سکته مغزی قرار دارند.
محققان در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال که خونریزی مغزی را تجربه کرده بودند بررسی کردند. سکته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سکته ها را در این مطالعه شامل می شد.
۹۳.۹ درصد سکته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیکه ۷.۲ درصد این نوع سکته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار کمی ناشی از سایر مشکلات پزشکی یا مصرف داروست.
محققان عنوان می کنند افرادی که سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج، کاهو و کلم مصرف می کنند کمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.
همچنین محققان اذعان می کنند ریسک بروز سکته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل کار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان کلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است.
انتهای پیام/4545
شرف السادات قریشی بعنوان سرپرست تامین اجتماعی خمام معرفی شد
شمشیرباز گیلانی با تیم ملی سهمیه المپیک گرفت
بازار خمام در آستانه نوروز
هیئت امناء آستان امامزاده حسن (ع) خمام به عنوان چند هیئت امناء برتر گــیلان معرفی شد
درخشش پومسه روهای خمامی در لیگ استان