به گزارش خوبان به نقل از اسپوتنیک، به گفته پژوهشگر طب سنتی، انار خواص غذایی و دارویی فراوان دارد.انار ترش طبعی سرد و خشک و انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A، E، C و اسید فولیک است. همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی انار ۳ برابر چای سبز است و آب انار از تجمع پلاکت ها در عروق خونی جلوگیری می نماید.
رب انار خاصیت چاق کنندگی دارد بنابراین مصرف آن برای افراد لاغر مفید است. در دوران بارداری هم مصرف انار باعث زیبایی چهره نوزاد می شود و آب انار در زمان بارداری مانع از آسیب رسیدن به مغز جنین می شود.
مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند. زیاده روی در مصرف انار ترش هورمون های مردانه را کاهش می دهد.
انتهای پیام/۵۷۸۹
قهرمانی تیم مدرسه خدیجه کبری رودسر در مسابقات فوتسال دختران مقاطع ابتدایی گیلان
اجرای ۲۲۰ طرح آبرسانی روستایی گیلان در سال جاری
سالی بدون مرگ خاموش با عبور از مرز یک میلیون مشترک گاز
اولین کانون سلامت محله گیلان، در رشت افتتاح می شود
از دستگیری اخلالگران بازار ارز تا پرده آخر فیلترینگ تلگرام