کد خبر: 151864 - تاریخ: چهارشنبه، 18 اکتبر 2017 - 08:55

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد؛

ثبت 20 اختراع تخصصی در حوزه سلامت طی یک سال اخیر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان با تشریح فعالیت های این دانشگاه در حوزه سلامت گفت: طی یک سال اخیر، 20 اختراع تخصصی را در حوزه سلامت در این دانشگاه به ثبت رسانده ایم.

به گزارش خوبان، شاهرخ یوسف زاده چابک شامگاه سه شنبه در جمع مدیران و نمایندگان پارک های علم و فناوری و مراکز علمی و تحقیقاتی کشورهای اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت افزود: نانو مکمل غذایی، نگهداری مواد غذایی و جاذب فلزات سنگین برای تصفیه آب از جمله این اختراعات است.
وی با بیان این که 17 شرکت فناور و هسته فناور در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان به ثبت رسیده ، اظهار کرد: این شرکت ها در دو مرکز رشد علوم دارویی و مرکز رشد نانو فناور پیشرفته و تجهیزات پزشکی در رشت فعال هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان تعداد مراکز تحقیقاتی این دانشگاه را 17 مرکز و تعداد مجلات علمی (انگلیسی و فارسی) را هشت مجله عنوان و تصریح کرد: همه این فعالیت ها در راستای حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه های نسل سوم است.
وی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در زمینه های مختلف بیان داشت: ما خواهان همکاری های متقابل در حوزه سلامت با کشورهای اسلامی هستیم.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان نیز در ادامه این نشست بیان داشت: این دانشگاه در زمینه آموزش های پزشکی ، جزو دانشگاه های پیش رو به شمار می رود.
شادمان نعمتی با تشریح فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در زمینه های مختلف و با بیان این که ارائه خدمات درمانی موثر و حفظ بهداشت جامعه از طریق توسعه تحقیق از جمله اهداف کاری است، افزود: در دو زمینه کاری شامل مدیریت تحقیقات پزشکی و توسعه فناوری های بهداشتی فعالیت داریم.


وی خاطر نشان کرد: مدیریت واحدهای فناور، مراکز و شرکت های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی و توسعه مراکز تجاری برای تجاری سازی یافته های تحقیق از جمله فعالیت های ما در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان است.
نعمتی بیان داشت: ما در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در زمینه نشر آثار علمی در قالب انتشار مقالات ISI موفقیت های زیادی داشتیم به طوری که طی 9 ماه سال 2017 میلادی، موفق به چاپ 150 مقاله ISI شده ایم.
وی در ادامه سخنانش پیشنهاداتی برای همکاری در زمینه های توریسم سلامت، برنامه ریزی تجاری، تشکیل بازارهای سلامت و تولید محصولات بهداشتی با کشورهای اسلامی ارائه داد.
رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان نیز در این نشست بیان داشت: گیلان دارای پتانسیل و ظرفیت های فراوانی است که دانشگاه علوم پزشکی یکی از توانمندی های این استان است.
مجید متقی طلب بیان داشت: برخی از دانشگاه های استان گیلان در سطح ملی و بین المللی مطرح هستند.
در این جلسه تعدادی از مدیران و نمایندگان پارک های علم و فناوری و مراکز تحقیقاتی کشورهای اسلامی در زمینه های مختلف پزشکی و علوم دارویی سوالاتی مطرح کردند.

انتهای پیام/987


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads