به گزارش خوبان، مهندس نسیم باقری نسامی، گفت: مصرف قندهای ساده مانند شیرینی ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی حالی می شود.
وی در خصوص وعده غذایی سحر نکاتی را متذکر شد و گفت: بهتر است از کربوهیدارتهای پیچیده مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات استفاده شود زیرا به تدریج هضم و جذب شده و انرژی مورد نیاز را در طول روز آزاد می کنند.
این کارشناس ارشد تغذیه، ادامه داد: مصرف قندهای ساده مانند شیرینی ها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بی حالی ( به علت افزایش ناگهانی انسولین و کاهش ناگهانی قندخون) می گردد.
وی گفت: بهتر است از مصرف غذاهای سرخ کرده ، پرچرب، پرادویه و شور پرهیز شده و مصرف میوه افزایش یابد.
باقری افزود: از مصرف چای زیاد و غذای حجیم در وعده سحری و مصرف آب هنگام شروع صرف غذا و یا مابین آن خودداری شود.
منبع:مهر
سوارکاران خمامی در رقابتهای استانی به ۱مدال طلا و ۲ نقره و ۱ برنز رسیدند
مهدی رحیمی به مدال برنز رسید
قضاوت مرنضی نوروزی در مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی
«حجت الاسلام حسن خواه» رابط اداره تبلیغات اسلامی خمام شد
دست فروشان شهر چوکام ساماندهی شدند | انتقال بازار هفتگی به مکان های جدید