کد خبر: 122543 - تاریخ: دوشنبه، 24 اکتبر 2016 - 00:08

محققان اعلام کردند؛

پروتئین گندم منجر به بروز مشکلات مزمن مرتبط با التهاب می شود

به گفته محققان آلمانی پروتئین ATI موجود در گندم می تواند علائم بیماری های مزمن را تشدید کند.

به گزارش خوبان، دانشمندان هشدار دادند پروتئین گندم می تواند منجر به بروز التهاب در بافت های فراتر از روده نظیر غدد لنفاوی، کلیه ها، طحال و مغز شود.

پروتئین «بازدارنده آمیلاز-تریپسین» (ATI) می تواند علائم آرتروز روماتیسمی، ام اس، آسم، کبد چرب غیرالکلی و همچنین بیماری روده التهابی را تشدید کند.

پروتئین ATI بیش از ۴ درصد پروتئین های گندم را تشکیل نمی دهد اما می تواند واکنش های قوی ایمنی را در روده آغاز کند که در سایر بافت های بدن هم پخش می شود.

دتلف شوپان، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه یوهانس گوتنبرگ، در این باره می گوید: « ATIها می توانند موجب افزایش التهاب در سایر مشکلات مزمن مرتبط با سیستم ایمنی در خارج از ناحیه شکم شوند.»

وی در ادامه عنوان می کند: «ما اثبات کردیم ATIهای موجود در گندم، که معمولا با گولتن تجاری همراه هستند، موجب فعال سازی انواع خاص سلول های ایمنی در روده و سایر بافت ها می شوند و احتمالا بدین ترتیب علائم بیماری های التهابی از قبل موجود تشدید می یابند.»

منبع:مهر

انتهای پیام/52


مطالب مرتبط:
نظرات بینندگان

نظری ثبت نشده است

  ارسال دیدگاه

  توجه نمایید
  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «خوبان خبر» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • خوبان خبر از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
  • تنها خالی نماندن متن دیدگاه الزامی است.
  • telegram khoobankhabar

    telegram khoobankhabaradvads